Στρατηγός Ζιαζιάς για Δένδια: Επιτέλους ένας πολιτικός μίλησε στους Τούρκους όπως τους αξίζει

«Επιτέλους ένας πολιτικός μας, μίλησε στους Τούρκους με τον τρόπο που τους αξίζει. Χωρίς ραγιαδισμο ,ψευτοφιλοφρονήσεις κι ενδοιασμούς . Χωρίς κόμπλεξ, χωρίς διπλωματικές αβρότητες και αναστολές», ανέφερε για τον Νίκο Δένδια

Στρατηγός Ζιαζιάς για Δένδια: Επιτέλους ένας πολιτικός μίλησε στους Τούρκους όπως τους αξίζει
2'

Θετικότατη ήταν η αντίδραση στο στράτευμα μετά τις δηλώσεις Δένδια προς απάντηση στην προβοκατόρικη ανακοίνωση των Τούρκων.

Ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού σε μια άκρως δεικτικό σχολιασμό δίνει συγχαρητήρια στον Νίκο Δένδια για την τοποθέτησή του και συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ!!!!!!!!!!!!…………..

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δενδιας μετά την προκλητική, αισχρή και ιταμή επίθεση που δέχτηκε από το τουρκικό ΥΠΑΜ,για τις δηλώσεις του με αφορμή τα 50 χρόνια από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο , έδωσε αυτονόητη ,περήφανη και Ελληνική απάντηση :

«Λυπούμαστε ειλικρινώς που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο, παρέλειψε να «ευχαριστήσει» τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής και κατοχής για τις «υπηρεσίες» τους στην προάσπιση των Αρχών του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη Δημοκρατία»

Ο Έλληνας Υπουργός έπραξε το αυτονόητο ,αυτό που επέβαλε η Ιστορία μας και η Εθνική Αξιοπρέπεια . Επιτέλους ένας πολιτικός μας, μίλησε στους Τούρκους με τον τρόπο που τους αξίζει. Χωρίς ραγιαδισμο ,ψευτοφιλοφρονήσεις κι ενδοιασμούς . Χωρίς κόμπλεξ, χωρίς διπλωματικές αβρότητες και αναστολές .

Κατά κάποιο τρόπο ο Δένδιας τα είπε στους Τούρκους για να τα ακούσουν και κάποιοι «πρόθυμοι» εδώ στην Αθήνα. Ειδικά όσοι μιλούν περί “μαξιμαλισμών” και “διαλόγου άνευ όρων” για “να τα βρούμε με την Τουρκία”.................

Βέβαια φθάσαμε να επιβραβεύουμε το αυτονόητο....... αλλά αυτό το αυτονόητο εξέλιπε δεκαετίες τώρα, καταβαραθρώνοντας την αξιοπιστία της Ελλάδας ,αλλα κυρίως βλέποντας τον ραγιαδισμό του πολιτικού συστήματος , των τελευταίων ετών ,ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ χωρίς εθνική μιζέρια να αποδώσουμε τις δέουσες ευχαριστίες στον ΥΠΕΘΑ της Χώρας μας για την εθνική του στάση του και πάλι μετα την Άγκυρα και την απάντηση στον Τσαβούσογλου ……...

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ εθνική ΟΜΟΨΥΧΙΑ , διότι έρχονται πολύ δύσκολοι καιροί για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας . Όαση στο αίσθημα απογοήτευσης απ την κατάντια μας»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή