Ο Γκιουλέρ απαντά στον Γεωργιάδη καλώντας τον να πάει στην Τουρκία ως... τουρίστας

Με σκωπτικό τρόπο απάντησε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Γιασάρ Γκιουλέρ όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι Έλληνας υπουργός είπε ότι θα έρθουν μια νύκτα με τα F35.
1'

«Στην Τουρκία έρχονται κάθε χρόνο 60 εκατομμύρια τουρίστες, τους περιμένουμε» είπε χαρακτηριστικά σε ερώτηση που αφορούσε τη δήλωση του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη ότι «με τα F - 35 μπορούμε εμείς να πάμε ξαφνικά μια νύχτα στην Τουρκία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το CNN Türk έθεσε το θέμα κατά την ενημέρωση του Πενταγώνου.

«Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, υποστράτηγος Πάτρικ Ράιντερ, δήλωσε ότι δεν είδε τα σχόλια του Έλληνα υπουργού σχετικά με την απειλή των F-35 για την Τουρκία ως συγκεκριμένα, αλλά δήλωσε ότι οι σύμμαχοι πρέπει να συνεργάζονται μεταξύ τους και ότι δεν θα ανεχθούν τη βία μεταξύ των συμμάχων, αναφέρει το CNN Türk.

«Τόσο η Τουρκία όσο και η Ελλάδα είναι πολύτιμοι εταίροι και σύμμαχοι. Βρισκόμαστε στην ίδια απόσταση και από τις δύο χώρες σε αυτό το θέμα. Υποστηρίζουμε τη δουλειά που έχουν κάνει αυτές οι δύο χώρες για να επιλύσουν τα προβλήματά τους μεταξύ τους μέχρι στιγμής», σημειώνει ακόμα το τουρκικό μέσο τονίζοντας ότι δεν αντέδρασε στη δήλωση της Ελλάδας.