Χειμάρρα: Μήνυμα Φρέντη Μπελέρη για τις δημοτικές εκλογές - Καλή επιτυχία στον Πέτρο Γκικουρία

«Με όλους όσους δε λύγισαν μπροστά σε πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις και παρακρατικές λογικές και σήμερα θα το αποδείξουν για μια ακόμη φορά» διαμηνύει, αφήνοντας αιχμές στην αλβανική κυβέρνηση. 
1'

Τη στήριξή του στον Πέτρο Γκικουρία στις σημερινές δημοτικές εκλογές, εκφράζει με ανάρτησή του μέσα από τη φυλακή ο ευρωβουλευτής Φρέντης Μπελέρης. «Με όλους όσους δε λύγισαν μπροστά σε πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις και παρακρατικές λογικές και σήμερα θα το αποδείξουν για μια ακόμη φορά.Καλή επιτυχία από καρδιάς στον Πέτρο Γκικουρία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπελέρης.

«Οι κάλπες έχουν ανοίξει! Η καρδιά μου σήμερα βρίσκεται στη Χιμάρα. Εκεί όπου σήμερα τα μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας δίνουν την ύψιστη μάχη για τη Δημοκρατία και τα δικαιώματα τους.Από το κελί της αλβανικής φυλακής όπου παραμένω για 425 μέρες, η σκέψη μου όλη μέρα θα είναι με τα αδέρφια μου και όλους όσους αντιλαμβάνονται πως το κράτος Δικαίου και η Δημοκρατία είναι αδιαπραγμάτευτα. Με όλους όσους εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους και βρέθηκαν στο πλευρό μου σε αυτή τη δοκιμασία. Με όλους όσους δε λύγισαν μπροστά σε πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις και παρακρατικές λογικές και σήμερα θα το αποδείξουν για μια ακόμη φορά.Καλή επιτυχία από καρδιάς στον Πέτρο Γκικουρία. Απέδειξε ότι είναι ένα άξιο τέκνο της Χιμάρας ήδη. Είμαι σίγουρος πως τα δικά του χέρια θα οδηγήσουν με ασφαλεια το Δήμο μας την επόμενη μέρα.Καλή επιτυχία στην ΟΜΟΝΟΙΑ μας.Και μια ύστατη έκκληση: πηγαίντε στις κάλπες. Η ιστορία γράφεται από όσους συμμετέχουν. Καλή ψήφο, λοιπόν!».