Tουρκική προπαγάνδα: Η Άγκυρα δημοσίευσε το ντοκιμαντέρ - απάντηση στο «Famagusta»

Κρεσέντο προκλήσεων από τους Τούρκους λόγω «Famagusta» - Παρουσίασαν δικό τους ντοκιμάντερ ώστε να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Tουρκική προπαγάνδα: Η Άγκυρα δημοσίευσε το ντοκιμαντέρ - απάντηση στο «Famagusta»
1'

Συνεχίζεται το ανιστόρητο παραλήρημα των Τούρκων με αφορμή την ένταξη της επιτυχημένης σειράς Famagusta στην πλατφόρμα του Netflix, με το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας να προκαλεί με όσα αναφέρει σε ανάρτηση του.

Συγκεκριμένα, η Άγκυρα δημοσίευσε το «50ο Επετειακό Ντοκιμαντέρ» για να παρουσιάσει τα γεγονότα με τον δικό της τρόπο και «όχι κατασκευασμένες ιστορίες», όπως υποστηρίζει για όσα προβάλλονται στο «Famagusta».

«Αντί για τη φανταστική σειρά που δείχνυον ασέβεια στην ιερή μνήμη των Τουρκοκύπριων αδελφών μας που σφαγιάστηκαν αλύπητα από Ελληνοκύπριους τρομοκράτες, καλούμε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει το «The 50th Anniversary Documentary» παραγωγής του Υπουργείου μας. Αυτή η ταινία, με αγγλικούς υπότιτλους, λέει τις πραγματικές και οδυνηρές αλήθειες του τι πραγματικά συνέβη, όχι κατασκευασμένες ιστορίες», λέει συγκεκριμένα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας στο Χ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
19:55ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Κέρκυρα