Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η σύνοδος των Αρχηγών Πολεμικών Αεροποριών

Κύριο θέμα της Συνόδου θα είναι «Navigating Air Power through Entropy and Chaos».

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η σύνοδος των Αρχηγών Πολεμικών Αεροποριών
1'

Την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024, πρόκειται να πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ετήσια σύνοδος των Αρχηγών Πολεμικών Αεροποριών των χωρών της Ευρώπης (European Air Chiefs’ Conference – EURAC).

Κύριο θέμα της Συνόδου θα είναι «Navigating Air Power through Entropy and Chaos» με στόχο την επαύξηση της συνεργασίας και της ενίσχυσης της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των Πολεμικών Αεροποριών για την αντιμετώπιση του ρευστού και διαρκώς μεταβαλλόμενου Ευρωπαϊκού και Περιφερειακού περιβάλλοντος ασφαλείας.

LOGO_EURAC-_2024_final.jpg

Στη Σύνοδο θα συμμετέχουν, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο Commander of Allied Air Command, General James B. Hecker και οι Αρχηγοί των Πολεμικών Αεροποριών της Αυστρίας, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Δανίας, της Ελβετίας, της Εσθονίας, της Ιρλανδίας, της Ισπανίας, της Κροατίας, της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Λετονίας, της Λιθουανίας, της Νορβηγίας, την Ολλανδίας, της Πολωνίας, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας, της Σλοβενίας, της Σουηδίας και της Φιλανδίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή