Βρέθηκε ανθρώπινο οστό στη ναυτική βάση της Κύπρου

Μετά τον εντοπισμό οστού θύματος της φονικής έκρηξης της 11ης Μαρτίου στη ναυτική βάση στο Μαρί της Κύπρου, η αστυνομία αναμένεται να διεξάγει...

Βρέθηκε ανθρώπινο οστό στη ναυτική βάση της Κύπρου
1'

Μετά τον εντοπισμό οστού θύματος της φονικής έκρηξης της 11ης Μαρτίου στη ναυτική βάση στο Μαρί της Κύπρου, η αστυνομία αναμένεται να διεξάγει σήμερα νέες έρευνες στον τόπο της τραγωδίας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, δήλωσε στο κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «με αφορμή τον πρόσφατο εντοπισμό οστού που ανήκει σε ένα από τα θύματα της φονικής έκρηξης του Ιουλίου η Αστυνομία πραγματοποιεί σήμερα νέες έρευνες που καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή του στρατοπέδου».

Ο κ. Κατσουνωτός είπε ότι «από τις 11 Ιουλίου μέχρι σήμερα έχουν διαφοροποιηθεί κατά πολύ τα δεδομένα σε σχέση με τις κλιματολογικές συνθήκες, προηγήθηκε βροχόπτωση, ενώ άρχισε και ανακατασκευή της βάσης αλλά και κάποια άλλα έργα που διεξάγονται εκεί για αυτό και κρίθηκε σκόπιμο να γίνουν νέες έρευνες σήμερα για να βεβαιωθούμε ότι δεν απομένει τίποτα στο χώρο που να ανήκει στις σορούς των θυμάτων».

Στην επιχείρηση θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός αστυνομικών.

«Εκτιμώ πως θα είναι η τελευταία φορά που μεταβαίνουμε στον χώρο για να βεβαιωθούμε και εμείς και οι συγγενείς των θυμάτων ότι δεν απομένει τίποτε εκεί» τόνισε ο κ. Κατσουνωτός.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή