Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία στη Ζάκυνθο τη Δευτέρα
Ειδήσεις | Κακοκαιρία: Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα (28/11/2016) τα σχολεία της Ζακύνθου με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Νιοτόπουλου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
![Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία στη Ζάκυνθο τη Δευτέρα](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2016/11/27/zakynthos-kakokairia.jpg?t=ufKem2LFOklMXaJFBZxz3g)
Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι του νησιού να μην μετακινούνται άσκοπα, ιδιαίτερα στις περιοχές που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.
Τέλος, το πρωί της Δευτέρας (28/11/2016) στις 08:30 θα γίνει έκτακτη σύσκεψη στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, παρουσία του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου που θα έρθει εκτάκτως στο νησί για τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία.
Σημειώνεται ότι εξαιτίας των πλημμυρών που έπληξαν το νησί, ένας 33χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του.
Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κακοκαιρία