Σκιάθος: Πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης «σύντομα» υπόσχεται ο ΔΕΔΔΗΕ

Σε «σύντομο χρονικό διάστημα» υπόσχεται ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ότι θα «αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις περιοχές που επηρεάστηκαν από τη βλάβη» στη Σκιάθο, που προκάλεσε πλήρη διακοπή ρεύματος.
Σκιάθος: Πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης «σύντομα» υπόσχεται ο ΔΕΔΔΗΕ
1'

«Ο ΔΕΔΔΗΕ με αφορμή τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε κάποιες περιοχές της Σκιάθου, οι οποίες σημειώθηκαν [σ.σ. χθες] Παρασκευή 16η Αυγούστου 2019» και «περίπου στις 21.40, λόγω βλάβης που προέκυψε σε γραμμή Μέσης Τάσης, διευκρινίζει ότι μετά την άμεση κινητοποίηση των συνεργείων του, περίπου στις 12.00, επανηλεκτροδοτήθηκε η χώρα του νησιού, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις περιοχές που επηρεάστηκαν από τη βλάβη», αναφέρει ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την οποία έλαβε το Αθηναϊκό/Μακεδονικο Πρακτορείο Ειδήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ενόχληση τους», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι το «γενικό blackout» σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής περί τις 21:40, όχι μόνο στη Χώρα αλλά σε ολόκληρο το νησί, καθώς τέθηκε εκτός λειτουργίας γραμμή που συνδέεται με το Πήλιο.

Η πληρότητα των καταλυμάτων στο νησί εκτιμάται ότι φθάνει στο 100%. Υπολογίζεται ότι στη Σκιάθο βρίσκονται πάνω από 45.000 επισκέπτες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη: Πέθανε η Μαρία – Ολίβια Κορέτα ανήμερα της γιορτής της

Καιρός: Τι βλέπουν οι μετεωρολόγοι για το φετινό φθινόπωρο; Ανησυχητικά τα πρώτα μηνύματα (Photo)

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή