«Βαριές» κουβέντες στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας

Απειλές και βαριές κουβέντες «στόλισαν» το βράδυ της Πέμπτης το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεραπέτρας!

«Βαριές» κουβέντες στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας
2'

Το θέμα που πυροδότησε την ένταση αφορούσε την καταγγελτική επιστολή των αγροτών κατά του Αντιδημάρχου κ. Προϊστάκη περί παρέμβασής του στου αγροτικούς συλλόγους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Flashnews.gr, όταν οι εκπρόσωποι τον αγροτών ζήτησαν από τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κ. Γ.Ψαρουδάκη να διαβάσει την εν λόγω επιστολή, εκείνος αρνήθηκε και έθεσε σε ψηφοφορία το αν πρέπει να δοθεί ο λόγος στον κο Μ.Γερακιανάκη πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Ησίοδου.

Με διαδικασίες που δεν έγιναν αντιληπτές, ο Πρόεδρος απεφάνθη να μην δοθεί ο λόγος στον πρόεδρο των αγροτών!

Το βασικό επιχείρημα για την απόφαση αυτή ήταν όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Ψαρουδάκης το «θέμα έχει ακουστεί στα ραδιόφωνα και δεν υπάρχει λόγος να κουβεντιαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Αυτή η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ακούστηκαν «βαριές» κουβέντες κυρίως απο πλευράς των εκπροσώπων των αγροτών. Mάλιστα, η κατάσταση κάποια στιγμή ξέφυγε όταν ο αντιδήμαρχος κ. Προϊστάκης (για τον όποιο είχαν γίνει οι καταγγελίες) προκάλεσε τον εκπρόσωπο των αγροτών να βγει εκτός του Δημαρχείου για να τα «πουν».

Τελικά μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα ηρέμησαν. Το θέμα όμως δεν έληξε εκεί λίγα λεπτά μετά την διακοπή τον λόγο ζήτησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κο Καλαντζάκης στον οποίο και σε αυτόν δεν δόθηκε ο λόγος και έτσι δημιουργήθηκε νέα ένταση και μάλιστα ακούστηκε δημοτικός σύμβουλος αναφερόμενος στον κο Καλαντζάκη να λέει "εμείς σε ψηφίσαμε ρε! Την επομένη φορά θα δεις..."

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή