Πάτρα: Γυναίκα κυνήγησε τον κλέφτη!

Με δήθεν ερωτήσεις για το που βρίσκεται ένα μέρος «ψαρεύουν» τα θύματά τους οι τσαντάκηδες στην Πάτρα!
1'

Οι δράστες, οι οποίοι δρουν συνήθως δύο – δύο, τις σταματούν και ενώ ο ένας ζητάει πληροφορίες, ο άλλος βρίσκει την ευκαιρία να αρπάξει τη τσάντα από το αυτοκίνητο. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως σε μία περίπτωση οι ληστές θα είχαν να κάνουν με μία εξαγριωμένη γυναίκα, όπου θα τους έπαιρνε στο κυνήγι.

Σύμφωνα με το thebest.gr, δύο δράστες πλησίασαν μία οδηγό γυναίκα προκειμένου να βάλουν σε δράση το σχέδιό τους. Και όπως τελικά το έκαναν. Ο ένας δράστης της χτύπησε το τζάμι και τη ρώτησε με χαμόγελο... που βρίσκεται η Πλατεία Ομονοίας! Η γυναίκα στο άκουσμα του χτυπήματος έστρεψε το κεφάλι της, προθυμοποιήθηκε να του απαντήσει, ενώ ο δεύτερος άνοιξε ξαφνικά την πόρτα της. Έντρομη η γυναίκα τον είδε να αρπάζει την τσάντα της και να γίνεται... καπνός.

Όμως, η 35χρονη δεν το έβαλε κάτω. Αντίθετα, άρχιζε να τρέχει φωνάζοντας πως έπεσε θύμα ληστείας. Μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε τελικά να πιάσει τον έναν κλέφτη, ο οποίος, ωστόσο, κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια της γυναίκας.

Ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι κανένας πολίτης δεν προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει.