Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Φοιτητές καταγγέλλουν ότι αστυνομικός τράβηξε όπλο μέσα στο πανεπιστήμιο

Για περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας εντός του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κάνουν λόγο φοιτητές της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας ΑΣΟΕΕ» σε ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Φοιτητές καταγγέλλουν ότι αστυνομικός τράβηξε όπλο μέσα στο πανεπιστήμιο
1'

Σύμφωνα με την καταγγελία, άνδρας της Ασφάλειας αποπειράθηκε να συλλάβει μικροπωλητή μέσα στον χώρο του πανεπιστημίου και όταν φοιτητές που βρίσκονταν στο σημείο αντέδρασαν στο περιστατικό, τότε εκείνος έβγαλε όπλο και απείλησε ότι θα τους ρίξει. Στην συνέχεια -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- ο αστυνομικός κατάφερε να διαφύγει με την βοήθεια διμοιρίας των ΜΑΤ που πέταξαν κρότου λάμψης και χτύπησαν φοιτητές.

Το εν λόγω περιστατικό -προς ώρας- δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποιον επίσημο φορέα.

Σύμφωνα με το CNN Greece και την αστυνομική συντάκτρια Μίνα Καραμήτρου, αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας και περνούσε έξω από την ΑΣΟΕΕ το μεσημέρι της Δευτέρας, δέχθηκε επίθεση από μία ομάδα περίπου 20 ατόμων που βρισκόταν στην πύλη του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Αμέσως, επενέβη η διμοιρία που βρισκόταν στο σημείο και κατάφερε να απεγκλωβίσει τον αστυνομικό.

Η ομάδα των κουκουλοφόρων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN Greece, άρχισε να πετά πέτρες και ξύλα στη διμοιρία και αμέσως μετά προσπάθησαν να εξαφανιστούν, άλλοι στους γύρω δρόμους και άλλοι μέσα στην ΑΣΟΕΕ.

Αυτή την ώρα η ένταση έχει αποκλιμακωθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τουρκικά εμβατήρια μπροστά από εκκλησία στην Θεσσαλονίκη: «Καταστρέψτε τους Έλληνες»

Καθηγητής μικροβιολογίας ΕΚΠΑ: Θέμα χρόνου να έρθει ο κοροναϊός στην Ελλάδα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή