Κορονοϊός: Επιστρέφει στην Μύκονο η Αγιογράφος - Το μήνυμά της σε γιατρούς και νοσηλευτές

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η περιπέτεια της Αγιογράφου με τον κορονοϊό
2'

Η 42χρονη παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο Σωτηρία όπου και νοσηλευόταν με συμπτώματα του ιού. Το νέο τεστ που έκανε, βγήκε αρνητικό, οπότε οι γιατροί της επιτρέψουν να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η αγιογράφος ήταν το δεύτερο κρούσμα στο νησί των Κυκλάδων. Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook, ευχαρίστησε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, αλλά και όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της και της έστελνε μηνύματα αγάπης και στήριξης.

«Μου πήρε αρκετό καιρό να καταλάβω πως τα συναισθήματά της καθημερινότητάς μου αντικατέστησαν αριθμοί, 98 νεκροί, 31 νέα κρούσματα δύο χάπια χλωροκίνη καθημερινά, 2 μέτρα απόσταση από τον άλλον, 8:00-20:00 απαγόρευση κυκλοφορίας, δυο επιβάτες σε κάθε αυτοκίνητο και ένα σωρό άλλες απαγορεύσεις. Ποτέ δεν ήμουν καλή στα μαθηματικά.

Πάντοτε ζωγράφιζα για όλα τα παιδιά στην τάξη μου, για να μου λύνουν τις ασκήσεις και τα προβλήματα που μας έβαζαν. Αυτή τη φορά η αγάπη όλων σας και οι προσευχές σας με βοήθησαν να λύσω ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο Χριστός και η Παναγία ήταν στο πλάι μου, οι γιατροί στο «Σωτηρία» και η άμεση αντίδραση του κέντρου υγείας, με βάζουν σήμερα στο αεροπλάνο επιστροφής στο νησί, έχοντας ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ του κορωνοϊού. Όσα λόγια και να γράψω, είναι λίγα για να σας δείξω πως αισθανόμουν διαβάζοντας τις ευχές σας. Στα όνειρα μου ζωγράφιζα για όλους εσάς. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Υ.Γ: Δεν έχει καμιά σημασία ποιος μετέδωσε σε ποιον τον ιό και με ποια σειρά. Σημασία έχει να είμαστε εδώ όλοι υγιείς» έγραψε χαρακτηριστικά η Αγιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Ημερομηνίες: 11 Μαΐου, 15 Ιουνίου και 3 Ιουλίου η επιστροφή στη «νέα κανονικότητα»