Κορονοϊός: Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ

Κορονοϊός - Όλες οι Ειδήσεις: Αλλάζει από το ερχόμενο Σαββάτο 25 Απριλίου το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.
Κορονοϊός: Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ
IN TIME
1'

Το νέο ωράριο θα έχει ισχύ έως και τις 9 Μαΐου του 2020.

Συγκεκριμένα το νέο εθνικό πλαίσιο ωραρίου των υπεραγορών τροφίμων διαμορφώνεται ως εξής: για τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 έως 21:00, ενώ το Σάββατο 07:00 έως 20:00.

Παρατείνονται έως τις 4 Μαΐου τα μέτρα

Την παράταση για ακόμα μία εβδομάδα, έως τις 4 Μαΐου, της ισχύος των περιοριστικών μέτρων που θα έληγαν αυτή τη Δευτέρα 27 Απριλίου, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όπως είπε, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους Έλληνες για να παρουσιάσει το συγκροτημένο σχέδιο της κυβέρνησης.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε πως η επιτυχία του σχεδίου κατά του κορονοϊο μέχρι σήμερα απεικονίζεται στα διαγράμματα των κρουσμάτων και θυμάτων σε σύγκριση με άλλες χώρες της ΕΕ με αντίστοιχο πληθυσμό. Αυτή η εικόνα είναι για μας θυμίζει γιατί πήραμε αυτά τα μέτρα.

«Επιστρέφοντας στην κανονικότητα θα διατηρήσουμε συνήθειες όπως το πλύσιμο χεριών η αποφυγή επαφών κλπ.» επεσήμανε ο κ. Πέτσας.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες - Στους 123 οι θάνατοι στην Ελλάδα

Κορονοϊός: Να μην ανοίξουν τα Δημοτικά Σχολεία εισηγείται μερίδα επιστημόνων

Κορονοϊός - Νέος συναγερμός: Θετικός στον ιό άνδρας από τη δομή Μαλακάσας

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παιδεία: Αυτές είναι οι αλλαγές από το νηπιαγωγείο μέχρι το Πανεπιστήμιο

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή