Χαμός στην Επανομή: Την «έπεσαν» σε κοπέλες και ήρθαν τα ξαδέρφια τους - Άγριο ξύλο και συλλήψεις

Στην εισαγγελία, με μαγιό και σορτσάκια οδηγήθηκε παρέα νεαρών μετά από συμπλοκή σε παραλία, για παρενόχληση δύο γυναικών

Χαμός στην Επανομή: Την «έπεσαν» σε κοπέλες και ήρθαν τα ξαδέρφια τους - Άγριο ξύλο και συλλήψεις
1'

Σε εφτά συλλήψεις στην παραλία του Ποταμού στην Επανομή προχώρησε χθες Δευτέρα 18 Μαΐου η αστυνομία, μετά από καταγγελία για άγριο ξύλο ανάμεσα σε δύο διαφορετικές παρέες.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με την αστυνομία, όταν η παρέα των 7 συλληφθέντων, πέντε ημεδαπών και δύο αλλοδαπών, ξεκίνησε να πειράζει παρέα από 2 νεαρές κοπέλες που βρίσκονταν στην ίδια παραλία.

Το πείραγμα ξεπέρασε γρήγορα όρια του επιτρεπτού και έγινε παρενόχληση προς τις 2 κοπέλες, με τον αδερφό μίας από τις κοπέλες, να επεμβαίνει με τα ξαδέρφια του, ζητώντας το λόγο.

Οι δύο παρέες δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια, με τους 7 νεαρούς μάλιστα να αρπάζουν από τους «αντιπάλους τους» ένα κινήτο, αλλά και πινακίδες από αυτοκίνητο τους.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη τους.

Οι 7 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελία, με μαγιό και σορτσάκια, απευθείας από την παραλία, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, προσβολή και κλοπή.

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους και διέταξε παράλληλα να διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση.

Πηγή: typosthes.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα δημοσκόπηση: «Όχι» στο άνοιγμα των Δημοτικών λένε οι πολίτες - Ποια η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή