«Γάζωσαν» υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Ηράκλειο

Ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη πριν από μερικές ημέρες στο Ηράκλειο Κρήτης έχει αναστατώσει τις αστυνομίας Αρχές αλλά και τους κατοίκους.
1'

Στόχος άγνωστου «πιστολέρο» έγινε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής, οι οποίοι «γάζωσαν» ένα από τα δωμάτια. Ωστόσο, κανένας υπάλληλος που δούλευε εκείνη την ώρα δεν άκουσε κανέναν πυροβολισμό, ενώ το ίδιο το ξενοδοχείο διαψεύδει την είδηση.

Όμως, τα σπασμένα τζάμια και οι οπές από τις καρφωμένες σφαίρες που διαπίστωσαν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο το πρωί της Τρίτης, μαρτυρούν πως στο δωμάτιο του δευτέρου ορόφου είχαν πέσει πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πατρίδας», η οποία επιβεβαιώνει το γεγονός, κάνει λόγο για ένα ξενοδοχείο που επισκέπτονται πολιτικοί, επιχειρηματίες και μεγάλα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς show biz.

Την ίδια ώρα το περιστατικό έχει καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων της ΕΛΑΣ, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση.

Η Αστυνομία αναφέρει ότι το συγκεκριμένο δωμάτιο δέχθηκε καταιγισμό σφαιρών.

Ευτυχώς, τη στιγμή της επίθεσης το δωμάτιο ήταν άδειο, καθώς δεν είχε νοικιαστεί από κάποιον πελάτη.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας βρήκαν και συνέλεξαν σύμφωνα με πληροφορίες κάποιες βολίδες από πιστόλι εννιάρι στο εσωτερικό του δωματίου, (δε βρέθηκαν κατά την αυτοψία βολίδες στο δρόμο) οι οποίες και θα αποσταλούν στη διεύθυνση εγκληματικών ερευνών στην Αθήνα.