Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Λαοθάλασσα» στο κέντρο της Αθήνας παραμονή Χριστουγέννων (pics)

Μόνο lockdown δεν θυμίζουν οι εικόνες που έρχονται από το Σύνταγμα παραμονή Χριστουγέννων, καθώς η πλατεία που είναι στολισμένη... «βουλιάζει».

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Λαοθάλασσα» στο κέντρο της Αθήνας παραμονή Χριστουγέννων (pics)
1'

Φωτογραφίες: Σπύρος Μελισσάρης

Μία πολύ διαφορετική παραμονή Χριστουγέννων, που όμοια της δεν έχουμε ξαναζήσει, είναι η σημερινή. Υπό άλλες συνθήκες, τα μπαρ και τα εστιατόρια της χώρας θα ήταν ασφυκτικά γεμάτα, ωστόσο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ, έχουν βάλει «λουκέτο» εδώ και περίπου δύο μήνες.

Πολύ διαφορετικό θα είναι και το ρεβεγιόν των φετινών Χριστουγέννων, μια και τα γιορτινά τραπέζια των 9 ατόμων θα πρέπει να διαλυθούν μέχρι τις 10 το βράδυ, καθώς μετά οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα είναι σαρωτικοί.

Ωστόσο, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες του Newsbomb.gr, λίγες ώρες πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας η πλατεία Συντάγματος «βουλιάζει, καθώς εκατοντάδες Αθηναίοι κατέβηκαν στο κέντρο για μία βόλτα με τον κωδικό 6 ή τον κωδικό 2 για τα τελευταία χριστουγεννιάτικα click away ψώνια στην Ερμού.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr:

Ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις τόσο στην πλατεία Συντάγματος, όσο και στους γύρω δρόμους, οι οποίοι απευθύνουν εκκλήσεις στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα και να μην συνωστίζονται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Άλλη μία μετάλλαξη - Σε ποια χώρα εντοπίστηκε

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή