Δόμνα Μιχαηλίδου στο Newsbomb.gr: Ο κ. Γιοβανίδης δίνει το παράδειγμα σε όλους μας

«Τον ευχαριστώ πολύ και του εύχομαι να ζήσει πολλά χρόνια ακόμα με υγεία»,  ανέφερε η υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, για τον κ. Γιοβανίδη που ήταν ο δεύτερος Έλληνας που έκανε το εμβόλιο
1'

«Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί και σε αυτή την προσπάθεια. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε τη σημασία αυτού του εμβολιασμού. Οι επιστήμονες έκαναν τη μέγιστη προσπάθεια για να δώσουν γρήγορα στην ανθρωπότητα ένα εμβόλιο αποτελεσματικό και ασφαλές», ανέφερε σε δήλωσή της στο Newsbomb.gr η υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Μιλώντας για τον 88χρονο Μιχάλη Γιοβανίδη, ο οποίος ήταν ο δεύτερος Έλληνας που έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ανέφερε πως «σήμερα ξεκινούν και στη χώρα μας οι εμβολιασμοί και βρέθηκα στον Ευαγγελισμό για να είμαι δίπλα στον πρώτο φιλοξενούμενο δημόσιας δομής ηλικιωμένων που εποπτευει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τον κύριο Μιχάλη Γιοβανίδης που δίνει το παράδειγμα σε όλους μας. Τον ευχαριστώ πολύ και του εύχομαι να ζήσει πολλά χρόνια ακόμα με υγεία.

Σημειώνεται ότι ο κύριος Μιχάλης Γιοβανίδης έγινε ο δεύτερος άνθρωπος στη χώρα μας που εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Χριστούγεννα με εκατοντάδες κρούσματα - Ποιες περιοχές είναι στο... κόκκινο!