Εμβολιασμός: Ανατροπή στο σχεδιασμό καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας φτάνουν έρχονται μηνύματα σε ηλικιωμένους για εμβολιασμό μόνο σε νοσοκομεία.
1'

Από το υπουργείο Υγείας, όμως, με το οποίο επικοινώνησε το Newsbomb.gr, διαψεύδουν τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ και αναφέρουν ότι ο σχεδιασμός με τα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα θα συνεχιστεί κανονικά όπως έχει ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ τα εμβολιαστικά κέντρα για το εμβόλιο του κορονοϊού στα νοσοκομεία σχεδιάστηκαν να λειτουργήσουν λίγες ημέρες για τον εμβολιασμό μόνο του υγειονομικού προσωπικού.

Κατά την καταγγελία από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας άρχισαν να φτάνουν σε ηλικιωμένους μηνύματα για να εμβολιαστούν μόνο σε νοσοκομεία «χωρίς να γνωρίζουν κάτι επίσημα τα νοσοκομεία».

«Άρα χρειάζονται περισσότερη στελέχωση. Να μπαινοβγαίνει κόσμος στα νοσοκομεία την ώρα που έχουν απαγορευθεί και τα επισκεπτήρια με κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού. Τι κρυφός σχεδιασμός είναι αυτός; Γιατί δεν ετοιμάσθηκαν τα εμβολιαστικά κέντρα στη πρωτοβάθμια περίθαλψη όπως έχουν ανακοινώσει;» ερωτά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζοντας ότι διαθέτει τα σχετικά μηνύματα σε ηλικιωμένους για ραντεβού εμβολιασμού σε νοσοκομεία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα καταστημάτων: Η εισήγηση για 18/01, οι φόβοι των λοιμωξιολόγων και η απόφαση Μητσοτάκη