Εκπυρσοκρότησε το όπλου αστυνομικού

Την τύχη με το μέρος του φαίνεται πως είχε ένας αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ο οποίος αυτοτραυματίστηκε όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του!

Εκπυρσοκρότησε το όπλου αστυνομικού
1'

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο σπίτι του 46χρονου αρχιφύλακα, στο Ηράκλειο Κρήτης.Ο άτυχος αστυνομικός την ώρα που καθάριζε το υπηρεσιακό του όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην αριστερή του παλάμη, προκαλώντας διαμπερές τραύμα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Είναι πολύ προσεχτικός επαγγελματίας»

Έκπληξη προκάλεσε στους συναδέλφους του ο τραυματισμός του καθώς όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι πρόκειται για έναν πολύ προσεχτικό επαγγελματία. Μάλιστα, αποδίδουν το άτυχο γεγονός σε ατύχημα, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν πως πρόκειται για ένα επιπόλαιο λάθος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Cretalive.gr, στο ίδιο σημείο από τυχαία εκπυρσοκρότηση είχε τραυματιστεί κατά το παρελθόν αξιωματικός της Αστυνομίας στο Ηράκλειο, ο οποίος μάλιστα ήταν εκπαιδευτής σκοποβολής και ο τραυματισμός του αυτός είχε συζητηθεί έντονα τότε από τους αστυνομικούς του Ηρακλείου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή