Αλαλούμ με την μετακίνηση από Δήμο σε Δήμο στην Αττική

Το νέο σκληρό Lockdown που θα επιβληθεί στην Αττική από την Πέμπτη (28/02) θα φέρει αλλαγές και στη μετακίνηση των πολιτών.

Αλαλούμ με την μετακίνηση από Δήμο σε Δήμο στην Αττική
1'

Απίστευτη σύγχυση έχει δημιουργηθεί με την μετακίνηση από δήμο σε δήμο στην περιφέρεια Αττικής.

Τα σενάρια να κάνουν λόγο ότι δεν θα επιτρέπεται από την Πέμπτη η μετακίνηση με το όχημά μας για άθληση και για βόλτα κατοικίδιων στην Αττική με τον κωδικό 6 στο 13033.

Δηλαδή δεν θα επιτρέπεται κάποιος από την Φιλαδέλφεια να στέλνει 6 να παίρνει το αυτοκίνητό του και να πηγαίνει για βόλτα στον Άλιμο.

Αναφορικά με το εν λόγω σενάριο, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι στην περιφέρεια Αττικής δεν απαγορεύεται η μετακίνηση από Δήμο σε Δήμο, αλλά σύμφωνα με το ΦΕΚ που υπάρχει, η μετακίνηση ανά δημοτική ενότητα γίνεται μόνο για λόγους εργασίας, μετάβασης σε κατάστημα και σούπερ μάρκετ.

Ανέφερε επίσης ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης εισηγήθηκε ότι το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία μόνο με ραντεβού, και στο ωράριο 9:00-17:00, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι λαϊκές αγορές σε Αττική και Θεσσαλονίκη θα είναι ανοιχτές.

Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν στις 12, όταν και θα δώσει τις διευκρινίσεις ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου - Έρχεται εντυπωσιακή βουτιά της θερμοκρασίας και χιόνια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή