Live εικόνα από τη χιονόπτωση στο Σύνταγμα - Σε λευκό κλοιό η Αττική

Η πυκνή χιονόπτωση που διήρκεσε ολόκληρο το βράδυ, κάλυψε με χιόνι ολόκληρη την πρωτεύουσα

Live εικόνα από τη χιονόπτωση στο Σύνταγμα - Σε λευκό κλοιό η Αττική
2'

Με μεγάλη προσοχή πρέπει να κινηθούν σήμερα πεζοί και οδηγοί στην Αττική καθώς όλο το λεκανοπέδιο βρίσκεται σε λευκό κλοιό.

Νέα ισχυρή σύσταση στους κατοίκους σε όλη την Αττική να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες, απευθύνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα καιρικά φαινόμενα εντείνονται και θα συνεχίσουν να είναι έντονα τις επόμενες ώρες και για το λόγο αυτό απευθύνουμε ισχυρή σύσταση στους κατοίκους και τους εργαζόμενους όλης της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες, αναφέρει ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Τα χιόνια έκαναν, λοιπόν, την εμφάνισή τους και στην «καρδιά» της πρωτεύουσας, στο Σύνταγμα χαρίζοντάς μας εικόνες που αν μη τι άλλο δεν βλέπουμε συχνά.

Δείτε live εικόνα από το Σύνταγμα ΕΔΩ.

Παράλληλα, αποκαταστάθηκε από τις 09.00 το πρωί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, όπου είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών ενώ τα ΙΧ κινούνταν με αλυσίδες, μετά τα διόδια Ελευσίνας.

Αυτή την ώρα όλα τα οχήματα κινούνται κανονικά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ωστόσο το πρόβλημα παραμένει και εντάθηκε στην λεωφόρο Αθηνών.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, στις 10.00 απαγορεύτηκε η κυκλοφορία φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, ενώ τα ΙΧ κινούνται με αντιολισθητικές αλυσίδες από την ΒΙΑΜΑΞ μέχρι τα ΕΛΠΕ, στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς και από τα ΕΛΠΕ έως την συμβολή με την λεωφόρο Κηφισού, προς Αθήνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εργασία: Τι ισχύει για όποιον εργαζόμενο δεν μπορέσει να πάει στη δουλειά του λόγω κακοκαιρίας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή