Πάτρα: Βρήκαν τους διοργανωτές του κορονοπάρτι - Έτσι έστησαν τα γλέντι

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Τρεις είναι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι προσαγωγές για το κορονοπάρτι του Σαββάτου στην Πάτρα και στους τρεις επιβλήθηκαν  πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ στον καθένα.
1'

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο ένας που οδηγήθηκε στην Ασφάλεια είναι ο Πατρινός φοιτητής που σπουδάζει εκτός Πατρών και τα γενέθλιά του φαίνεται να αποτέλεσαν την αφορμή για το πάρτι, ενώ προσήχθη ως φερόμενος διοργανωτής και ένα ακόμα άτομο, στο σπίτι των γονιών του οποίου έγινε το πάρτι.

Μάλιστα πληρoφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι δεν είχε ρεύμα και η ηλεκτροδότηση εξασφαλίστηκε από γεννήτρια. Επιπρόσθετα το ίδιο άτομο φέρεται να απηύθυνε πρόσκληση στο πάρτι μέσω του instagram σε 1.000 άτομα.

Nωρίτερα εντοπίστηκε από την αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως διοργανωτής του κορονοπάρτι στην Οβρυά και οδηγείται στην Ασφάλεια προκειμένου να καταθέσει.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr ο διοργανωτής είναι φοιτητής ο οποίος σπουδάζει εκτός Πατρών και έκανε το πάρτι λόγω των γενεθλίων του, ενώ οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες ήταν φοιτητές. Στο μεταξύ αστυνομικοί σήμερα το πρωί όπως μετέδωσε ο Alphα αναζητούσαν στοιχεία για το κορονοπάρτι και ως και σε κάδους απορριμμάτων έψαχναν για να βρουν άδεια μπουκάλια απο ποτό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσοχοΐδης για Νέα Σμύρνη: Η αστυνομική βία δεν δικαιολογείται