Κορoνοϊός - Βασιλακόπουλος: «Περνάμε τη χειρότερη φάση» - Έτσι θα γιορτάσουμε το Πάσχα

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: «Θα κάνουμε καλύτερο Πάσχα, καλύτερο από πέρυσι», εκτίμησε ο καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Κορoνοϊός - Βασιλακόπουλος: «Περνάμε τη χειρότερη φάση» - Έτσι θα γιορτάσουμε το Πάσχα
1'

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, μίλησε για την επιστροφή στην κανονικότητα, το Πάσχα και εκείνους που δεν εμβολιάζονται, ενώ επισήμανε πως η Αττική βρίσκεται στην χειρότερη φάση.

«Περνάμε τη χειρότερη φάση και στην Αθήνα είναι άσχημη η κατάσταση», επεσήμανε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 και εξέφρασε την ελπίδα ότι, «αυτήν τη φορά θα ξαναμπούμε σε κανονικότητα , με μεγαλύτερη προσοχή».

Ο καθηγητής εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος με τη χρονική ισχύ του τρίωρου για ψώνια, αφού όπως είπε κάτι τέτοιο δημιουργεί συνθήκες συνωστισμού και πρότεινε στις μεγάλες πόλεις να ανοίξουν πρώτα τα μικρά μαγαζιά.

Όσο αφορά στον εμβολιασμό του πληθυσμού είπε πως, μεγάλο μέρος των δόσεων που ήταν για το 1ο τρίμηνο, περίοδος κατά την οποία ούτως ή άλλως θα λαμβάναμε περισσότερες δόσεις, συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πότε ανοίγουν λιανεμπόριο, κομμωτήρια και σχολεία - Τι σχεδιάζεται για την εστίαση

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή