Ο κορονοϊός σφυροκοπά την Αττική – Αυτοψία στις «κόκκινες» γειτονιές

Κορονοϊός: Η Αττική «βράζει» από τον κορονοϊό με το κέντρο της Αθήνας να καταγράφει τον ίδιο αριθμό κρουσμάτων με ολόκληρη την Θεσσαλονίκη.
1'

Το ρεπορτάζ που πραγματοποίησε το Mega στις περιοχές με τη μεγαλύτερη διασπορά-το κέντρο, τα βόρεια και τα δυτικά προάστεια- καταγράφει από τη μία την κόπωση των κατοίκων από τα αλεπάλληλα λοκντάουν με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν χωρίς μάσκες ενώ άλλοι θορυβημένοι πια στήνονται στις ουρές για ένα ράπιντ τεστ.

Ο κορονοϊός σφυροκοπά την Αττική, με την καθημερινή καταγραφή των κρουσμάτων σοκάρει… όλα τα ρεκόρ έχουν καταρριφθεί.

Οι νέες λοιμώξεις που διαγνώστηκαν σήμερα στην Αττική είναι 1.706.

Σϋμφωνα με το ρεπορτάζ, το κέντρο της Αθήνας, κυριολεκτικά βράζει, αφού καταγράφηκαν μόνο σήμερα 434 νέα κρούσματα, αριθμός που δείχνει τη συμπεριφορά εκείνων που έχουν φοβηθεί αλλά και όσων κουράστηκαν από τα περιοριστικά μέτρα.

Θορυβημένοι οι κάτοικοι των δυτικών προαστίων που σήμερα «έδωσαν» 269 κρούσματα, κυκλοφορούν, οι περισσότεροι, με διπλές μάσκες.

Στον χάρτη με τις επιβαρυμένες περιοχές έχουν μπει τα βόρεια προάστια που σήμερα κατέγραψαν 188 νέα κρούσματα.

Τα νοσοκομεία της Αττικής σηκώνουν σε κάθε εφημερία το βάρος του ιού που πολιορκεί τον νομό. Τώρα διανύουμε τα τελευταία μέτρα ενός μαραθωνίου που εξάντλησε τις δυνάμεις όλων. Τώρα, λένε οι ειδικοί, πρέπει να τρέξουμε το τελευταίο… κατοστάρι της ατομικής προστασίας.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ανοίγει ξανά η αγορά - Πότε και πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα - Όλα τα μέτρα