Κορονοϊός: Θλίψη με συνεχόμενα αρνητικά ρεκόρ- Όλα τα δεδομένα στο Infogpraphic του Newsbomb.gr

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Για ακόμα ένα 24ωρο καταγράφηκε αρνητικό ρεκόρ διασωληνωμένων στη χώρα. Τεράστια η πίεση στο σύστημα υγείας. Ανησυχία για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr.
Κορονοϊός - Ελλάδα: 9 Απριλίου 2021
Newsbomb.gr
1'

Διαρκώς αυξανόμενη είναι η πίεση που ασκείται στο σύστημα υγείας από το νέο κύμα κορονοϊού που έχει σαρώσει την Ελλάδα. Την Παρασκευή (09.04) ανακοινώθηκε πως 790 συμπολίτες μας είναι διασωληνωμένοι, αριθμός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας.

Την ίδια στιγμή, εντοπίστηκαν 2.747 νέα κρούσματα ενώ δυστυχώς προστέθηκαν στον τραγικό απολογισμό και 78 θάνατοι από κορονοϊό.

Η Αττική εξακολουθεί να πιέζεται αφόρητα, καθώς κατέγραψε 1.248 νέα κρούσματα. Την ίδια στιγμή, μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Θεσσαλονίκη στην οποία εντοπίστηκαν 379 μολύνσεις, ενώ στην Αχαΐα τα κρούσματα έφτασαν στα 111 και στη Λάρισα στα 77.

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Κορονοϊός - Ελλάδα: 9 Απριλίου 2021
Τα επιδημιολογικά δεδομένα της Παρασκευής 9 Απριλίου 2021Newsbomb.gr

Οι αριθμοί μαρτυρούν ότι η Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της πανδημίας η οποία έχει προκαλέσει και συνεχίζει να ασκεί τρομερή πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας το οποίο πασχίζει καθημερινά να ανταποκριθεί με βάσει το ισοζύγιο εισαγωγών και εξαγωγών περιστατικών ασθενών με COVID.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.248 νέες μολύνσεις στην Αττική - Η διασπορά σε όλη την επικράτεια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή