ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κουφοντίνας: Επέστρεψε στις φυλακές Δομοκού

Δημήτρης Κουφοντίνας
Intime News

Υπό άκρα μυστικότητα και συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ο Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε σήμερα, Παρασκευή πίσω στις φυλακές Δομοκού, 27 ημέρες αφότου διέκοψε την απεργία πείνας.

Κατόπιν του τερματισμού της απεργίας πείνας, στις 14 Μαρτίου, ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε παραμείνει για περισσότερες από 10 μέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Λαμίας για να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε και παρέμεινε φρουρούμενος, σε απλό θάλαμο μέσα στο νοσοκομείο της Λαμίας -από όπου σήμερα το μεσημέρι, κάτω από άκρα μυστικότητα και με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, μεταφέρθηκε και πάλι στις φυλακές Δομοκού.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες, Πέμπτη, οι γιατροί του Δημήτρη Κουφοντίνα επιβεβαιώνουν την βελτίωση της κατάστασης της υγείας του, ωστόσο ζητούν να νοσηλευτεί μέχρι την πλήρη αποκατάστασή του «σε δημόσιο κέντρο αποκατάστασης, άλλως σε νοσοκομείο κρατουμένων, όπως αυτό του Κορυδαλλού».

«Η αποκατάσταση αποτελεί μια αλυσίδα από διαδοχικές παρεμβάσεις, οι οποίες εξελίσσονται μαζί με την πρόοδο που επιτυγχάνει ο ασθενής» ανέφεραν, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους, επισημαίνοντας πως «αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί στο χώρο του καταστήματος κράτησης, ενώ δεν ενδείκνυται η περαιτέρω παραμονή του στο νοσοκομείο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καραϊβάζ: Του έριξαν τη «χαριστική βολή στο κεφάλι» - Μισθωμένους εκτελεστές βλέπει η ΕΛΑΣ