Μιχάλης Τρεμόπουλος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του – Παραμένει διασωληνωμένος με κορονοϊό

Ο γνωστός οικολόγος, Μιχάλης Τρεμόπουλος, εξακολουθεί να δίνει μάχη με τον κορονοϊό καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».
Μιχάλης Τρεμόπουλος
Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος
1'

Συγκρατημένα αισιόδοξοι δηλώνουν οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του επικεφαλής της παράταξης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, «Οικολογία-Αλληλεγγύη», Μιχάλη Τρεμόπουλου, ο οποίος, χτυπημένος από τον κορονοϊό, νοσηλεύεται διασωληνωμένος από το μεσημέρι της Κυριακής στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

«Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του η κατάστασή του είναι σταθεροποιημένη, ενώ σήμερα παρουσίασε μια μικρή βελτίωση γεγονός που τους επέτρεψε να δηλώσουν “συγκρατημένα αισιόδοξοι», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη.

Η «Οικολογία-Αλληλεγγύη» εκφράζει τις θερμές ευχές της για γρήγορη ανάρρωση, αλλά και τη βεβαιότητα ότι ο Μιχάλης Τρεμόπουλος θα βγει νικητής και από αυτή τη σκληρή μάχη.

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος νοσηλεύεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε πρώτος στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ο δημοτικός σύμβουλος και πνευμονολόγος, Δρόσος Τσαβλής.

Η είδηση αιφνιδίασε τους δημοτικούς συμβούλους, καθώς αρχικά είχαν ενημερωθεί απλώς ότι ο Μιχάλης Τρεμόπουλος δεν παρέστη για λόγους υγείας.

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος είναι ιδρυτικό μέλος των Οικολόγων Εναλλακτικών, των Οικολόγων Πράσινων και των Πράσινων και Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την "Οικολογία-Αλληλεγγύη".

Στο παρελθόν έχει διατελέσει και ευρωβουλευτής ενώ υπήρξε αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του ευρωκοινοβουλίου (2009-12) και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και ασφάλειας Τροφίμων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Δένδια – Ερντογάν: Γιατί ο «σουλτάνος» ζήτησε να δει τον Έλληνα υπουργό –Όλο το παρασκήνιο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή