Βόλος: Βαριές «καμπάνες» για τα κορονοπάρτι

Ακριβά θα πληρώσουν την ιδέα τους να συμμετέχουν στα κορονοπάρτι που διοργανώνονταν στην οδό Τάκη Οικονομάκη στο κέντρο του Βόλου, δύο νεαροί
thenewspaper.gr
1'

Και οι δύο καταδικάστηκαν σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, στο οποίο οδηγήθηκαν χθες.

Πρόκειται για έναν 22χρονο Ρομά και έναν 20χρονο Αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι καταδικάστηκαν για παραβίαση μέτρων προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού και ηχορύπανσης.

Για την υπεράσπιση του 22χρονου κατέθεσε ο πατέρας του, ο οποίος τόνισε ότι το παιδί του είναι εργατικό και το αυτοκίνητο με το οποίο έπαιζε μουσική στον πεζόδρομο, το αγόρασε ο ίδιος αντί για μηχανάκι. Ο ίδιος ο νεαρός είπε ότι πήγε για μία εξυπηρέτηση στο κέντρο του Βόλου και επειδή δεν έβρισκε χώρο στάθμευσης το έβαλε πάνω στον πεζόδρομο! Ζήτησε παράλληλα συγγνώμη για την πράξη του και δεσμεύθηκε να μην επαναληφθεί. Η πλευρά του 20χρονου κατέθεσε ότι ο νεαρός βρισκόταν στο σπίτι με τον αδερφό του και λίγο μετά τις 10 το βράδυ έφυγαν. Περνώντας από τον πεζόδρομο της Τ. Οικονομάκη είδαν κόσμο και από περιέργεια έκατσαν.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων τόνισαν ότι δεν έπαιζαν μουσική οι κατηγορούμενοι, αλλά άλλοι συγκεντρωμένοι, ενώ επέρριψαν ευθύνες στην Αστυνομία που δεν διέλυσε νωρίτερα το πάρτι, όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μένιος Φουρθιώτης: Τι τον «πρόδωσε» - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει