Πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports

Ένας πράκτορας ΟΠΑΠ μιλάει για το ανανεωμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ.

Πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports
3'

Λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, οι πελάτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ κάνουν «ζέσταμα» για τη μεγάλη διοργάνωση με τα ανανεωμένα ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports Ποδόσφαιρο και Πρωτάθλημα που πρωταγωνιστούν στις οθόνες των καταστημάτων του ΟΠΑΠ.

Επισκεφθήκαμε ένα κατάστημα στον Πειραιά, κοντά στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου ο ιδιοκτήτης του κ. Απόστολος Ντιβανίδης μας εξήγησε περισσότερα για το παιχνίδι του ΟΠΑΠ που είναι διαθέσιμο στα πρακτορεία ήδη εδώ και 4 χρόνια. «Τα γραφικά είναι πολύ ρεαλιστικά, και οι αγώνες μοιάζουν με πραγματικούς. Είναι η συνολική εμπειρία του παιχνιδιού που τραβά το ενδιαφέρον των παικτών: Ο ήχος του γηπέδου, η ατμόσφαιρα από τον κόσμο, η περιγραφή του αγώνα από πραγματικό δημοσιογράφο, οι πανηγυρισμοί… Η ανανέωση του παιχνιδιού το έχει κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό. Είναι σαν να παρακολουθεί κάποιος έναν κανονικό ποδοσφαιρικό αγώνα», τονίζει ο κ. Ντιβανίδης.

O κ. Απόστολος Ντιβανίδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πειραιά

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Ντιβανίδη άνοιξε για πρώτη φορά μετά το lockdown. Όπως σχολιάζει ο κ. Ντιβανίδης, «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την κίνηση του κόσμου, παρά τις όποιες δυσκολίες και τα αυστηρά μέτρα που τηρούμε. Με το EURO αναμένουμε το ενδιαφέρον του κόσμου να εκτοξευτεί. Ήδη από τις 31 Μαΐου μπαίνουμε στους ρυθμούς της μεγάλης διοργάνωσης με το Virtual Euro Tournament. Οι εικονικοί αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των Virtual Sports θα μεταδίδονται καθημερινά, στις 18:02, στις οθόνες έως και τις 11 Ιουλίου».

Περισσότερη δράση

«Κάθε εικονικός αγώνας περιλαμβάνει πλάνα με τα κορυφαία στιγμιότυπα και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Με την ανανέωση του παιχνιδιού προστέθηκαν πρόσφατα 100 ολοκαίνουργιες φάσεις, ενώ σε κάθε αγώνα ο μέγιστος αριθμός γκολ αυξήθηκε σε 6 από 4 που ήταν μέχρι πρότινος. Το Virtual Sports Πρωτάθλημα έγινε ακόμα πιο γρήγορο και διασκεδαστικό με 4 πλέον αγωνιστικές και περισσότερα πρωταθλήματα διαθέσιμα μέσα στην ημέρα», εξηγεί.

Περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

Όσον αφορά στον στοιχηματισμό στα παιχνίδια Virtual Sports, o κ. Ντιβανίδης επισημαίνει: «Ο τρόπος συμμετοχής στο παιχνίδι είναι πολύ απλός και γίνεται με τη συμπλήρωση δελτίου ή μέσω των Συσκευών Αυτόματης Εξυπηρέτησης Στοιχηματισμού Opapbet. Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε περισσότερες από 20 διαθέσιμες αγορές σε κάθε αγώνα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πρόκειται για κλασσικές αγορές που προσφέρονται και στους κανονικούς αγώνες, όπως Τελικό Αποτέλεσμα, Ακριβές Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό, Οver/Under 2,5 γκολ, Goal/No Goal, Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει κ.ά. Τώρα προστέθηκαν τρεις ακόμα: Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει, Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει και Τελικό Αποτέλεσμα και Under/ Over 3,5 Γκολ», προσθέτει.

Και Virtual Sports Μπάσκετ

Από τον περασμένο Οκτώβριο, οι εικονικοί αγώνες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν μεταφερθεί και στα παρκέ με το Virtual Sports Μπάσκετ. Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports Μπάσκετ έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε 19 διαθέσιμες αγορές σε κάθε αγώνα μεταξύ των 27 ελληνικών και ευρωπαϊκών ομάδων που συμμετέχουν.

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Απόστολου Ντιβανίδη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή