Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 144 χρόνια συνεχούς εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στις 10 Ιουνίου συμπληρώνει 144 έτη συνεχούς εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους ευάλωτους συνανθρώπους μας. 

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 144 χρόνια συνεχούς εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης
1'

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει μεγάλη εορταστική εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, την Πέμπτη 10 Ιουνίου, στις 13:00, προκειμένου να τιμήσει τους εθελοντές και το προσωπικό του που καθημερινά καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προσφέρουν τεράστιο ανθρωπιστικό έργο σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί με συγκεκριμένο αριθμό προσκεκλημένων και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, των Αρχών και των Δημοσίων Φορέων, ενώ το συντονισμό της θα αναλάβει η δημοσιογράφος Ελένη Χρονά. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά για το ευρύ κοινό μέσω διαδικτύου.

Την ίδια μέρα, η Ελληνική Πολιτεία, αποφάσισε, τιμής ένεκεν, να φωταγωγήσει τη Βουλή των Ελλήνων, από τις 20:30-23:00 με το έμβλημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Αντίστοιχη φωταγώγηση θα γίνει και στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στη Βάρη: Εκτέλεσαν τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση στη μέση του δρόμου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα