Κορονοϊός: Επιμένει η πανδημία στην Ελλάδα – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Παρά το γεγονός ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα προχωρά με γοργό ρυθμό, η πανδημία δεν έχει υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό από την Ελλάδα. Τι δείχνουν τα επιδημιολογικά δεδομένα. Όλα τα στοιχεία στο Infographic του Newsbomb.gr

Κορονοϊός: Επιμένει η πανδημία στην Ελλάδα – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr
1'

Αν και στην Ελλάδα έχουν εμβολιαστεί πλήρως πάνω από 2 εκατ. πολίτες και σταδιακά γίνεται προσπάθεια να χτιστεί το τείχος ανοσίας, ο κίνδυνος από τον κορονοϊό δεν έχει εξαλειφθεί πλήρως. Αυτό γίνεται σαφές κι από τα επιδημιολογικά δεδομένα, που παρότι έχουν σταθεροποιηθεί και παρουσιάζουν ενίοτε πτωτικές τάσεις, παραμένουν ακόμα σε υψηλά επίπεδα.

Την Τρίτη (01.06) ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.886 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, ενώ οι διασωληνωμένοι είναι 482. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς ακόμα 27 θάνατοι ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 12.122 από την αρχή της πανδημίας.

Σε δύσκολη κατάσταση εξακολουθούν να είναι τα μεγάλα αστικά κέντρα, με την Αττική να καταγράφει 959 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, ενώ η Θεσσαλονίκη είχε 169 νέες μολύνσεις.

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Τα επιδημιολογικά δεδομένα την Τρίτη 1 ΙουνίουNewsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.886 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 27 θάνατοι σε 24 ώρες, 482 οι διασωληνωμένοι

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή