Κορονοϊός: Αχτίδα αισιοδοξίας στην Ελλάδα – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Σταθερά κάτω από το 4% ο δείκτης θετικότητας στη χώρα, γεγονός που αποτυπώνεται και στα κρούσματα που ανακοινώνονται καθημερινά. Περισσότερα τα εξιτήρια από τις εισαγωγές στα νοσοκομεία. Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr.
1'

Σε καμία περίπτωση η πανδημία του κορονοϊού δεν έχει τελειώσει, πλην όμως στην Ελλάδα τα δεδομένα αρχίζουν να βελτιώνονται. Ο ΕΟΔΥ την Τετάρτη (02.06) ανακοίνωσε 1.381 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των διασωληνωμένων να είναι 482 ενώ δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν επιπλέον 23 θάνατοι στη χώρα.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στα μεγάλα αστικά κέντρα, με την Αττική να καταγράφει τα περισσότερα κρούσματα ανά 24ωρο για ακόμα μια ημέρα και τη Θεσσαλονίκη να έχει τριψήφιο αριθμό μολύνσεων.

Τα καλά νέα, ωστόσο, έρχονται από τον δείκτη θετικότητας που παρέμεινε κάτω από το «όριο» του 4% για ακόμα μια εβδομάδα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Παράλληλα, ένα ακόμα θετικό γεγονός ήταν ο λόγος εισαγωγών – εξαγωγών στα νοσοκομεία της χώρας, αναφορικά με τους ασθενείς COVID-19. Τα εξιτήρια ήταν περισσότερα από τις εισαγωγές κι αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να αντιληφθεί κανείς και τη βελτίωση στο υγειονομικό αποτύπωμα της πανδημίας στη χώρα.

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.381 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 23 θάνατοι σε 24 ώρες, 486 οι διασωληνωμένοι