Δολοφονία Γλυκά Νερά - Κατερινόπουλος: «Δεν πείθομαι ότι είναι έγκλημα εν βρασμώ»

Για προμελετημένο έγκλημα κάνει λόγο ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζοντας την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωτόπουλο στα Γλυκά Νερά.
INTIME NEWS
2'

«Δεν πείθομαι ότι είναι έγκλημα εν βρασμώ, ερωτικού πάθους. Θεωρώ ήταν προμελετημένο. Δεν ξέρω αν συνδέεται με άλλο έγκλημα που ακούγεται, αλίμονο αν έχει σχέση. Αν έχουν βάση όσα ακούγονται, πρέπει να ερευνηθούν και να δοθούν απαντήσεις. Εύχομαι ο ανακριτής να έχει κουράγιο να φτάσει στο τέλος και να μαθευτεί η αλήθεια, για να αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά στο Open ο επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας.

Τη Δευτέρα η απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια της Λυδίας

«Θα πρέπει να φροντίσουμε ώστε αυτό το παιδί να μη γίνει το τρίτο θύμα αυτής της ιστορίας. Η Εισαγγελέας ολοκλήρωσε σε χρόνο ρεκόρ τις κοινωνικές έρευνες και όπως πιθανολογείται τη Δευτέρα το πρωί θα έχουμε τη διάταξη με την οποία θα καθορίζεται προσωρινά η επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Θα πρέπει στη συνέχεια να υποβληθεί και αίτηση στο μονομελές πρωτοδικείο, που υπολογίζεται να εκδικαστεί το Σεπτέμβριο, με την οποία το δικαστήριο θα αποφασίσει για την οριστική επιμέλεια της μικρής», εξήγησε ο κ. Θανάσης Χαρμάνης, δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν μιλώντας στο Mega, σχετικά με τη διαδικασία για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

«Το θέμα μας είναι το συμφέρον του παιδιού. Η Αλόννησος είναι ένα πανέμορφο νησί και είναι ένα περιβάλλον που θα αγκαλιάσει το παιδί. Τόσο τη μητέρα της Καρολάιν, όσο και την ίδια την 20χρονη, το νησί τη λάτρευε», συνέχισε ο ίδιος, αναφορικά με το γιατί ζητάει την επιμέλεια του παιδιού η οικογένεια της άτυχης Καρολάιν.

«Έχω πληροφορηθεί ότι είναι εξαιρετικοί άνθρωποι οι γονείς του συζυγοκτόνου. Αλλά μοναδικός γνώμονας είναι το συμφέρον του παιδιού. Στην Αθήνα αυτό το παιδί θα είναι το παιδί του φονιά στο σχολείο. Στην Αλόννησο θα είναι η κορούλα της Καρολάιν. Έχει μεγάλη διαφορά αυτό», τόνισε ο κ. Χαρμάνης.

«Προβλέψεις για δικαστικές αποφάσεις δεν κάνω», απάντησε ο ίδιος όταν του ζητήθηκε να κάνει μια εκτίμηση για την ποινή που αναμένεται να λάβει ο δράστης της δολοφονίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του συζυγοκτόνου στον Κορυδαλλό - Με ποιον μιλά και τι ζητά συνεχώς