Φωτιά στην Αχαΐα: Εικόνες και βίντεο από την πύρινη κόλαση - Δύσκολη η επιχείρηση κατάσβεσης

Φωτιά Αχαΐα: Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να δαμάσουν το τεράστιο πύρινο μέτωπο - Οι οικισμοί Ζήρια, Καμάρες και Λαμπίρι εκκενώθηκαν, ενώ υπάρχουν αναφορές για καμμένα σπίτια
Φωτιά στην Αχαΐα: Εικόνες και βίντεο από την πύρινη κόλαση - Δύσκολη η επιχείρηση κατάσβεσης
1'

Το μεγάλο πύρινο μέτωπο έχει μετακινηθεί από την περιοχή Ζήρια προς τον οικισμό Λαμπίρι με κατεύθυνση προς Ροδοδαφνη. Στο σημείο επιχειρούν 95 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 33 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 4 αεροσκάφη και ελικόπτερα. Επίσης στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Σύμφωνα με το thebest.gr η Ολυμπία οδός είναι κλειστή από Πάτρα προς Αίγιο και αντίστροφα όπως και η Παλιά Εθνική Οδός Πατρών Κορίνθου. Παράλληλα, η Αστυνομία πραγματοποιεί συνεχείς επιχειρήσεις για την ασφαλή απομάκρυνση οδηγών αυτοκινήτων, που έχουν ακινητοποιηθεί στις παραλιακές περιοχές του Λαμπίρι και των Καμαρών.

Από την πλευρά του το Λιμενικό έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να βοηθήσει σε μετακίνηση πληθυσμού και ελέγχουν τις ακτές για ανθρώπους που ίσως χρειάζονται βοήθεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στη Δάφνη: Ο θάνατος της 31χρονης ήταν μαρτυρικός - Τραύματα από μαχαίρι 28 εκατοστών

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:45ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Λάρισα