Φωτιά στην Αττική: Συγκινεί ο πατέρας του εθελοντή πυροσβέστη στη ΜΕΘ-«Κάηκε για να σώσει το δάσος»

Φωτιά στην Αττική: Ο πατέρας των δύο αδελφών που τραυματίστηκαν σοβαρά μίλησε για την περιπέτεια των δύο γιών του

Τραυματισμός εθελοντή πυροσβέστη στη φωτιά στην Αττική
Ο πατέρας του εθελοντή πυροσβέστη που δίνει μάχη για τη ζωή του στο ΚΑΤ μιλά για τον τραυματισμό του γιου του
ΙΝΤΙΜΕ/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
1'

Για την περιπέτεια των δύο γιών του που ως εθελοντές πυροσβέστες τραυματίστηκαν σοβαρά στη μεγάλη φωτιά στην Αττική μίλησε ο πατέρας τους. Υπενθυμίζεται ότι το ένα από τα δύο αδέρφια παραμένει διασωληνωμένο στη ΜΕΘ ενώ το δεύτερο έχει μεταφερθεί σε απλό θάλαμο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Κώστας Μανιάς είπε αρχικά ότι «τα δύο παιδιά μου είναι στο ΚΑΤ, το ένα χαροπαλεύει στην Εντατική και το άλλο στον θάλαμο με εγκαύματα στα χέρια».

Όπως εξήγησε ο πατέρας των δύο αγοριών, τα αδέρφια από τις Αφίδνες πήγαν εθελοντικά στις φωτιές. «Επειδή έχει γίνει κάποια παρεξήγηση τα παιδιά δεν καήκαν στην προσπάθεια να σώσουν τα σπίτια τους αλλά αμυνόμενοι με τόσους άλλους στο δάσος» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του σοβαρότερα τραυματισμένου από τα δύο αδέλφια, ο πατέρας τους είπε ότι «οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί για το παιδί μου που είναι στην εντατική λένε ότι είναι πολύ σοβαρή η κατάστασή του». Στην ερώτηση, δε, αν ανησυχεί απάντησε ότι «ναι, ανησυχώ γιατί όταν ρωτάω τον γιατρό αν κινδυνεύει η ζωή του δεν μου αποκλείει τίποτα».

Σημείωσε, τέλος, ότι ο δεύτερος γιος του τραυματίστηκε σοβαρά στα χέρια με εγκαύματα όταν εγκλωβίστηκε από την πυρκαγιά, εγκατέλειψε τη μοτοσικλέτα του, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς, και προσπάθησε να γλιτώσει περπατώντας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αττική: Ο δρόμος της φωτιάς - Το χρονικό μιας ιστορικής καταστροφής που «μαύρισε» τις ψυχές μας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια

08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια