Mad Clip: Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις του Fy - «Θα μου λείψεις αδερφέ μου» (pics)

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Mad Clip, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του, μετά από τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9)
Οι αναρτήσεις του Fy για τον Mad Clip
Instagram
2'

Ο γνωστός τράπερ Mad Clip έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα ύστερα από το σοβαρό τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, με το όχημά του να προσκρούει σε κολώνα στο ύψος της εκκλησίας της Παναγίας Φανερωμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα. Το αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού έγινε σμπαράλια από τη σύγκρουση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

Για τον απεγκλωβισμό του από το αυτοκίνητο κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και χρειάστηκαν περί τις δύο ώρες για να καταστεί αυτό δυνατό. Ο 34χρονος Mad Clip απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις του Fy

Η τραγική είδηση έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου με τους fans και φίλους του καλλιτέχνη να προχωρούν σε αναρτήσεις που «ραγίζουν καρδιές».

Την ίδια ώρα, το δικό του «αντίο» στον κολλητό του φίλο που δε θα είναι πια μαζί του, είπε και ο τράπερ FY, o oποίος πόσταρε μερικά βίντεο και φωτογραφίες τους. Ο FY μάλιστα, βρισκόταν στον ίδιο γάμο με τον Mad Clip.

«Θα μου λείψεις πολύ μεγάλες αδερφέ. Ευχαριστώ που μου χάρισες μερικές από τις καλύτερες αναρτήσεις της ζωής μου. Θα σε σκέφτομαι πάντοτε και θα χαμογελάω μεγάλε μου αδερφέ. Είναι μεγάλη μου τιμή που υπήρξα φίλος και συνεργάτης σου», έγραψε μεταξύ άλλων ο FY.

Δείτε στη Gallery τις αναρτήσεις του Fy για τον Mad Clip αλλά και από το σημείο του τροχαίου:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο δημοφιλής ράπερ

Mad Clip: Tα τελευταία post στο instagram - Εικόνες σοκ από το τροχαίο δυστύχημα

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Η τραγική ιστορία πίσω από το τσιμεντωμένο πτώμα- Η Μόνικα και ο No1 ύποπτος