Κρήτη: Θρήνος για τους 2 νέους που έσβησαν στην άσφαλτο - «Δεν μπουρούμε να το πιστέψουμε»

Θρήνος και ανείπωτη θλίψη στις οικογένειες των δύο νέων που τα ξημερώματα χάθηκαν σε τροχαίο στο Πολύδροσο Γαζίου στην Κρήτη
«Έναν αδερφό αυτόν είχαμε μόνο», τόνισε η αδελφή του 21χρονου οδηγού της μηχανής
flashnews
2'

Οι άτυχοι νέοι 21 και 17 ετών, είχαν πάει βόλτα με την μοτοσυκλέτα όταν για άγνωστο λόγο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με τραγικά αποτελέσματα και για τους δυο.

Σε κατάσταση σοκ είναι η αδελφή του 21χρονου η οποία όπως είπε στο Mega του είχε πάρει το κλειδί πριν 5 ημέρες, «του πα μην παίρνεις άλλο αυτή τη μηχανή». «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, αυτό το παιδί ήταν πολύ καλός. Το φορούσε πάντα το φορούσε αν έτρεχε… αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε. Του αρέσανε τα μηχανάκια, του αρέσανε. Του είχα πάρει το κλειδί πριν 5 ημέρες, του πα μην παίρνεις άλλο αυτή τη μηχανή. Μου λεγε μην αγχώνεσαι δεν τρέχω. Έτσι μου’ λεγε κάθε μέρα. Δεν μπουρούμε να το πιστέψουμε. Ήταν πολύ νέος έναν αδερφό είχαμε, δούλευε, μας βοθηθούσε όλους. Εμένα, το μωρό μου. Όχι ήμασταν τέσσερις, 3 κορίτσια, έναν αδερφό αυτόν είχαμε μόνο. Ήταν πολύ καλό παιδί. Του αρέσανε αυτά ναι, του λέγαμε μην το παίρνεις, μην αγοράζεις μηχανές. Δεν έπινε ποτέ, ποτέ, ούτε κάπνιζε…», είπε συντετριμμένη η αδερφή του 21χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24, ο 21χρονος Έρντι, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία ήταν μεγάλου κυβισμού, και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα φωτισμού. Να σημειωθεί ότι η μηχανή βρέθηκε περίπου 100 μέτρα μακριά από τους δύο νεαρούς, ενώ η σύγκρουση φαίνεται να έγινε από τη δεξιά πλευρά της.

Από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης έχασε τη ζωή του ακαριαία ο 21χρονος Έρντι, ενώ ο 17χρονος Ματθαίος, διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ωστόσο έφυγε από τη ζωή λίγο αργότερα.

Φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα αναμένεται να δώσει η Προανάκριση, ενώ θα οριστεί και πραγματογνώμονας. Παράλληλα, έχει ζητηθεί να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί εάν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι μου από την άλλη»

Πέτρος Φιλιππίδης: Ολόκληρη η απολογία του - «Εμμονική η καταγγέλουσα», «είχα έρθει σε δύσκολη θέση»

Καιρός: Ισχυρή προειδοποίηση Μαρουσάκη – Έρχονται επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες