Κορονοϊός: Έσπασε το φράγμα των 15.000 νεκρών - To Infographic του Newsbomb.gr

Ένα ακόμα θλιβερό ρεκόρ στην Ελλάδα, με τους νεκρούς από τον κορονοϊό να «σπάνε» το φράγμα των 15.000, από την αρχή της πανδημίας.
To Infographic του Newsbomb.gr
Newsbomb.gr
1'

Ένα νέο τραγικό ρεκόρ για την πανδημία του κορονοϊού σημειώθηκε σήμερα στην Ελλάδα, μετά την ενημέρωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα και τους θανάτους. Από την έναρξή της πανδημίας στη χώρα μας έως και σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι, παρά τους περιορισμούς και τα μέτρα.

Όπως προκύπτει από την επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ, οι 21 άνθρωποι που πέθαναν από τον φονικό ιό το τελευταίο 24ωρο, προστίθενται στον κατάλογο των θανάτων από κορονοϊό, με ένα ακόμα μακάβριο ρεκόρ να «σπάει».

Την ίδια ώρα οι μολύνσεις στα παιδιά εξακολουθούν να είναι σε υψηλά επίπεδα, με τους γονείς να ανησυχούν όσο κρυώνει ο καιρός. Σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία του ΕΟΔΥ για την εβδομάδα αναφοράς, το σύνολο των κρουσμάτων ηλικίας 4-18 ετών είναι 4.211, αποτελώντας το 28%. Σήμερα, έγινε γνωστό πως ένα από τα 15.012 θύματα είναι ένας 20χρονος, ο οποίος κατέληξε από κορονοϊό στην εντατική του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποφυλακίζεται την Πέμπτη ο Νίκος Παλαιοκώστας

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν χριστουγεννιάτικο «μποναμά» - Πόσα χρήματα θα πάρουν

Καιρός: Ξεκινά απόψε η κακοκαιρία «Αθηνά» - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»