Ηλεία: Απίστευτο και όμως ελληνικό - Δικογραφία σε βάρος ηλικιωμένης που προστατεύτηκε από κλέφτη!

Ηλεία: Η ηλικιωμένη θα συρθεί στα δικαστήρια γιατί έπραξε το αυτονόητο, δηλαδή... προστάτευσε τη ζωή της από τον ληστή της!
2'

Μια ιστορία από τον Πύργο μαρτυρά την κατάσταση στην οποία έχουμε φτάσει, καθώς δεν μπορούμε να προστατευτούμε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι από τους κλέφτες!

Τι έχει συμβεί; Μια ηλικιωμένη θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου επειδή τόλμησε να αμυνθεί κατά του κλέφτη που είχε μπει στο σπίτι της και την χτύπησε. Ποιο ήταν το... ατόπημα της 87χρονης; Πως χρησιμοποίησε ένα αεροβόλο για να προστατευτεί από τα χτυπήματα του ληστή!

Ο δράστης συνελήφθη σε χωριό του Πύργου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.

Όμως η αστυνομία έκρινε πως και η ηλικιωμένη θα πρέπει να συλληφθεί μόνο και μόνο επειδή αποφάσισε να προστατέψει τη ζωή της, μέσα στο σπίτι της, με το θύμα να μετατρέπεται σε θύτη!

Η 87χρονη γυναίκα, που το μόνο που έκανε ήταν να προστατέψει τη ζωή της, μίλησε στο patrisnews και αποκάλυψε ότι για αρκετές μέρες είχε παρατηρήσει έντονη κινητικότητα έξω από το σπίτι της προφανώς από ληστές που αναζητούσαν την κατάλληλη ευκαιρία για να εισβάλουν.

Τώρα η ηλικιωμένη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και καλείται να μπει σε περιπέτειες λόγω ενός εντελώς παράλογου νόμου, ο οποίος δεν αφήνει τον Έλληνα πολίτη να υπερασπίσει τη ζωή του ούτε και μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποφυλακίζεται την Πέμπτη ο Νίκος Παλαιοκώστας

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν χριστουγεννιάτικο «μποναμά» - Πόσα χρήματα θα πάρουν

Καιρός: Ξεκινά απόψε η κακοκαιρία «Αθηνά» - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»