Σέρρες: Συγγενείς 66χρονου αρνούνταν να τον θάψουν μέχρι να διαπιστώσουν ότι πέθανε από κορονοϊό

Συγγενείς 66χρονου που νόσησε και πέθανε από κορονοϊό εμπόδισαν την ταφή του μέχρι να βγει η νεκροψία-νεκροτομή που θα αναφέρει την αιτία θανάτου του.

Σέρρες: Συγγενείς 66χρονου αρνούνταν να τον θάψουν μέχρι να διαπιστώσουν ότι πέθανε από κορονοϊό
Θρίλερ με το θάνατο 66χρονου
INTIME NEWS / Φωτογραφία αρχείου
2'

Τη ζωή του από κορονοϊό έχασε ένας 66χρονος μη εμβολιασμένος στις Σέρρες, με τους συγγενείς του να αρνούνται να προχωρήσουν στην ταφή του αν δεν πραγματοποιηθεί νεκροψία - νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του, καθώς δεν πίστευαν ότι ο άνθρωπός τους έφυγε εξαιτίας της Covid-19.

Ο 66χρονος από τη Δράμα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σερρών για περίπου μία εβδομάδα. Η κατάστασή του, όπως αναφέρει το GrTimes ήταν τέτοια που κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του και η νοσηλεία του σε κλινική ΜΕΘ-covid, όπου και κατέληξε.

Το πιστοποιητικό θανάτου από κορονοϊό δόθηκε στους συγγενείς, αλλά εκείνοι δεν το δέχτηκαν. Να σημειωθεί ότι το PCR του ήταν θετικό. Αποτέλεσμα ήταν ο 66χρονος να παραμένει στο νεκροτομείο για περίπου δύο με τρεις ημέρες, με τους συγγενείς του να κινούν τις διαδικασίες νεκροψίας – νεκροτομής, στις οποίες και προχώρησαν, ώστε να πειστούν για τα αίτια που τον οδήγησαν στον θάνατο.

Για τη διαδικασία, μάλιστα, η σορός του 66χρονου μεταφέρθηκε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, τελέστηκε η νεκροτομή από κρατικό ιατροδικαστή και υπό την παρουσία εμπειρογνώμονα που όρισε η οικογένεια.

Η νεκροψία έδειξε, «τεράστια και εκτεταμένη βλάβη πνευμόνων, η οποία προήλθε από τον κορονοϊό», με τους συγγενείς να προχωρούν στην ταφή του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος: Τίποτα δεν είναι τόσο αδίστακτο όσο η ατιμωρησία

Αποτροπιασμός στη Ρόδο: Πώς η θεία κακοποίησε την 8χρονη για να εκβιάσει τη μητέρα της

Καιρός – Μαρουσάκης: Ποιες περιοχές θα δοκιμαστούν από το νέο κύμα κακοκαιρίας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα