Τραγωδία στη Καβάλα: Αυτοκτόνησε 36χρονος πατέρας δύο παιδιών
Καβάλα: Ένας 36χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του.
![Καβάλα αυτοκτονία 36χρονος](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2021/10/29/kavala-autoktonia-36xronos.jpg?t=6Z11rOX0KrVa3E__zA4XnA)
Ένας 36χρονος στον δήμο Παγγαίου έβαλε τέλος στη ζωή του το πρωί της Παρασκευής. Πρόκειται για 36χρονο εργάτη, παλιννοστούντα από τη Γεωργία, πατέρα δύο παιδιών ο οποίος κρεμάστηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, χρησιμοποιώντας ένα κορδόνι.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kavalapost.gr, ο αυτόχειρας διέμενε στην Ελευθερούπολη και, τα τελευταία χρόνια, εργάζονταν σε επιχείρηση στο Χορτοκόπι. Η γυναίκα και τα δύο παιδιά του ζούνε στη Γεωργία.
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Δεν ανεχόμαστε απειλές των δικαιωμάτων μας – Μέρκελ: Βρείτε λύσεις με διάλογο
Έγκλημα στην Κρήτη: Αυτή είναι η μητέρα 4 παιδιών που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της
Βύρωνας: Φωτιά σε διαμέρισμα - Απεγκλωβίστηκε τετραμελής οικογένεια από το μπαλκόνι
Trending
![Καθαρισμός σπιτιού: Η μυστική μέθοδος ξενοδοχείου για να έχετε τα πάντα τέλεια στο μισό του χρόνου](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2025/02/15/a76cae4e-ea726c70-katharismos-fournou.jpg?t=uO5ira6VHHBF45RxOf0BiA)