Αυτοψία Newsbomb.gr στο ρέμα της Χελιδονούς - Ενάμισης χρόνος ταλαιπωρίας για 50 μέτρα δρόμο!

Αυτοψία Newsbomb.gr: Το Neswbomb.gr βρέθηκε στο... πολύπαθο ρέμα της Χελιδονούς, το οποίο είναι κλειστό εδώ και ενάμιση χρόνο για έργα σε... 50 μέτρα δρόμο, προκαλώντας ταλαιπωρία καθημερινά σε χιλιάδες οδηγούς!
Αυτοψία Newsbomb.gr στο ρέμα της Χελιδονούς - Ενάμισης χρόνος ταλαιπωρίας για 50 μέτρα δρόμο!
3'

Αν κάποιος το πρωί έχει την μεγάλη ατυχία να βγει στη λεωφόρο Κύμης που οδηγεί από το Ολυμπιακό Χωριό προς την Εθνική Οδό, θα διαπιστώσει ένα μποτιλιάρισμα επικών διαστάσεων. Αιτία; Τα... ατελείωτα έργα στο ρέμα της Χελιδονούς που έχουν κρατήσει ενάμιση χρόνο!

Η ιστορία ξεκινάει λίγο πριν το lockdown του Μαρτίου του 2020, όταν το ρέμα της Χελιδονούς έκλεισε για να γίνουν έργα διαπλάτυνσης του δρόμου αλλά και αντιπλημμυρικά έργα καθώς το ρέμα συχνά «φούσκωνε» και υπερχείλιζε. Μάλιστα το 2015, ο ορμητικός χείμαρρος είχε παρασύρει το όχημα ενός 50χρονου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Και ενώ το lockdown αποτέλεσε μια μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσει το έργο χωρίς να δημιουργηθεί συμφόρηση, τα έργα συνέχιζαν με ρυθμούς... χελώνας. Το αποτέλεσμα; Τραγικό.

Ένα κυκλοφοριακό χάος

Κάπως έτσι, έχει δημιουργηθεί μια κυκλοφοριακή κόλαση που κάθε πρωί τη βιώνουν χιλιάδες οδηγοί, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι κάτοικοι Μενιδίου.

Γιατί; Το τέλος της λεωφόρου Κύμης οδηγεί στις δυο εξόδους της Εθνικής Οδού, προς Άγιο Στέφανο και Πειραιά. Έτσι, οι χιλιάδες εργαζόμενοι στις βιομηχανίες του Αγίου Στεφάνου, ενώ πρώτα χρησιμοποιούσαν το ρέμα της Χελιδονούς και τον παράδρομο της Εθνικής, πλέον πηγαίνουν και εκείνοι από την Κύμης, με αποτέλεσμα χιλιάδες οχήματα να συνωστίζονται σε 2 λωρίδες. Έτσι οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Πειραιά, μένουν... όμηροι, μιας και όλα τα ρεύματα είναι κλειστά από άλλους οδηγούς που στρίβουν προς Άγιο Στέφανο.

Το πρόβλημα όχι απλά δεν λύνεται, αλλά φαίνεται πως θα αργήσει και να λυθεί με το Newsbomb.gr να βρίσκεται στο... πολυθρύλητο εργοτάξιο, το οποίο στις 11 το πρωί της Παρασκευής (05/11) ήταν άδειο από εργαζόμενους!

Δηλαδή ο δρόμος είναι και κλειστός και τα έργα δεν προχωράνε!

Ταλαιπωρία δυο ετών για 50 μέτρα δρόμο

Έτσι, το Newsbomb.gr βρέθηκε στο έργο που έχει παραλύσει τη μισή Δυτική Αττική και εδώ και ενάμιση χρόνο διαπιστώνει κανείς πως η πρόοδος είναι ελάχιστη.

Στο εργοτάξιο δεν υπήρχε κανείς να δουλεύει, ενώ η μια λωρίδα δρόμου είναι ανοιχτή με τους οδηγούς να περνάνε με κίνδυνο της ζωής τους από το σημείο, ώστε να γλυτώσουν την μαρτυρική κίνηση που σχηματίζεται στην Κύμης.

Δείτε στην gallery τις φωτογραφίες από το σημείο, όπου 50 μέτρα δρόμου έχουν μείνει σκαμμένα και παρατημένα:

Να σημειωθεί πως το Newsbomb.gr επικοινώνησε με την εντεταλμένη σύμβουλο τεχνικών έργων της Περιφέρειας Αττικής, Ευρώπη Κοσμίδη, και αναμένει το σχόλιό της για το θέμα...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα νέων μέτρων με σαρωτικούς ελέγχους: Το μεγάλο στοίχημα – Τι πρέπει να ξέρετε

Θρίλερ με την εξαφάνιση υπάλληλου της ΕΥΠ: Το περιστατικό που τον σόκαρε και η άγνωστη γυναίκα

Γλυκά Νερά: Άλλαξε στάση η μητέρα της Καρολάιν για τους γονείς του γυναικοκτόνου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή