Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Ο κορονοϊός ξεκλήρισε οικογένεια

Κορονοϊός: Δεν έχουν τέλος οι οικογενειακές τραγωδίες που αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα με ολόκληρες οικογένειες να δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη μέσα στις ΜΕΘ των νοσοκομείων.

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Ο κορονοϊός ξεκλήρισε οικογένεια
1'

Μία τέτοια ιστορία αφορά έναν ανεμβολίαστο συνταξιούχο στρατιωτικό γιατρό ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό σε ηλικία 66 ετών στο Σωτηρία.

Ωστόσο η τραγωδία δεν σταματά εδώ καθώς, πριν από περίπου 15 ημέρες ημέρες είχε καταλήξει, επίσης από κορονοϊό, ο αδερφός του, ενώ στις 13 Οκτωβρίου είχε φύγει χτυπημένη από τον ιό και η 91χρονη μητέρα τους.

Όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγος του αδελφού του γιατρού, τόσο ο ίδιος όσο και η πεθερά της δεν είχαν εμβολιαστεί, καθώς είχαν επηρεαστεί από τον γιατρό ότι ο κορονοϊός είναι μια ίωση όπως όλες οι άλλες.

Δυστυχώς γνώρισαν με τον πιο σκληρό τρόπο το πόσο ύπουλος μπορεί να γίνει αυτός ο ιός ειδικά σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ο Νίκος Χριστοδούλου ήταν συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός με ειδικότητα καρδιολόγου απόφοιτος της ΣΣΑΣ, ενώ είχε αποστρατευθεί με το βαθμό του υποστράτηγου.

10161ed6b788dc29dc70f6a949c6c7ec_L.jpg
Ο 66χρονος γιατρόςlamiareport.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Έρχονται αλλαγές στον τρόπο που ψωνίζουμε στα σούπερ μάρκετ

Σεμίνα Διγενή: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της για τον Φιλιππίδη

Δίκυκλα από 100 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε - Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή