Φθιώτιδα: Τροχαίο δυστύχημα με έναν 47χρονο νεκρό που πήγαινε στη δουλειά του – Σκληρές εικόνες

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη Φθιώτιδα – Νεκρός ένας 47χρονος που πήγαινε στη δουλειά του
Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη Φθιώτιδα – Νεκρός ένας 47χρονος που πήγαινε στη δουλειά του
Lamiareport.gr
2'

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί της Τετάρτης στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα μεταξύ Θερμοπυλών - Αγίας Τριάδας, με θύμα έναν 47χρονο άνδρα.

Το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ένα ΙΧ και ένα αγροτικό όχημα σημειώθηκε σύμφωνα με την ιστοσελίδα LamiaReport όταν ο άτυχος 47χρονος οδηγός του ΙΧ που κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία έχασε τον έλεγχο του οχήματός του σε μια στροφή με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο αρχικά να χτυπήσει στις μπάρες και στη συνέχεια να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να πέσει επάνω στο αγροτικό.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης ανάμεσα στο ΙΧ και το αγροτικό το γεγονός ότι οι πυροσβέστες και οι άνδρες της 7ης ΕΚΑΚ που βρέθηκαν στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος χρειάστηκαν 40 ολόκληρα λεπτά για να απεγκλωβίσουν τον 47χρονο οδηγό που έχασε τη ζωή του στο σημείο της σύγκρουσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος οδηγός που έχασε τη ζωή του είναι από την περιοχή των Καμένων Βούρλων και πήγαινε στη δουλειά του.

Την προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του ΑΤ Καμένων Βούρλων που θα προσπαθήσουν να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η θανατηφόρα σύγκρουση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια - «Καρφώθηκε» σε φορτηγό

Η Ολλανδή δημοσιογράφος που προκάλεσε τον Μητσοτάκη είχε συλληφθεί για υπόθεση παράνομου μετανάστη

Χωρίς lockdown και με ορόσημο την 4η Δεκεμβρίου πορεύεται (οριστικά) το Μαξίμου