Κωνσταντίνος Κατσίφας: Δίωξη για διαφθορά στον εισαγγελέα που τον «αυτοκτόνησε»

Ραγδαίες εξελίξεις στο Αργυρόκαστρο με την υπόθεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Ο εισαγγελέας που είχε βγάλει πόρισμα για αυτοκτονία στον θάνατο του Έλληνα ομογενή, διώκεται ποινικά για χρηματισμό και κατάχρηση εξουσίας.

Κωνσταντίνος Κατσίφας
Ραγδαίες εξελίξεις με τον εισαγγελέα που είχε αποφανθεί «αυτοκτονία» για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
InTime combined
1'

Ποινική δίωξη κατά του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Αργυρόκαστρου, Γιουλιάν Τσάφκα, που «αυτοκτόνησε» τον ομογενή Κωνσταντίνο Κατσίφα, άσκησε η Ειδική Εισαγγελία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς «SPAK» στην Αλβανία, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Το ρεπορτάζ επικαλείται το αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Top Channel», το οποίο αναφέρει ότι o Εισαγγελέας της «SPAK» Ντριτάν Πρένσι, άσκησε ποινική δίωξη κατά του Τσάφκα για «κατάχρηση εξουσίας» και «χρηματισμό». Η υπόθεση αφορά στον χρηματισμό του Προϊστάμενου της Εισαγγελίας Αργυροκάστρου Γιουλιάν Τσάφκα, μέσω δικηγόρου που εκπροσωπεί πρόσωπο το οποίο κατηγορείται για «καταπάτηση κανόνων οδικής συμπεριφοράς» και για «ενέργειες που αποσκοπούν στην απόκρυψη της αλήθειας».

Το ρεπορτάζ του «Top Channel» αναφέρει πως ο κατηγορούμενος είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα το 2019 και μέσω του χρηματισμού προσπαθούσε να απεμπλακεί από τον πέλεκυ της Δικαιοσύνης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Το παρασκήνιο της δολοφονικής επίθεσης στον οφθαλμίατρο - Του έστηνε καρτέρι για μέρες

Γλυκά Νερά: Πρόταση - κόλαφος από τον Εισαγγελέα για Αναγνωστόπουλο - «Αμετανόητος εγκληματίας»

Σαρωτικές αλλαγές στα σχολεία: Αλλάζουν προγράμματα σπουδών και βιβλία

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή