Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι λέει η πρώην σύντροφός του - «Είναι σοκαριστικό αυτό που συμβαίνει»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η γυναίκα που κατήγγειλε τον παρουσιαστή για την διαρροή προσωπικών βίντεο και φωτογραφιών, μίλησε για πρώτη φορά για το θέμα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι λέει η πρώην σύντροφός του - «Είναι σοκαριστικό αυτό που συμβαίνει»
Η γυναίκα που κατήγγειλε τον παρουσιαστή, «έσπασε» τη σιωπή της
4'

«Κεραυνός» από την καταγγελία - βόμβα της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου για διακίνηση υλικού με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες ενηλίκων.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 30χρονη σήμερα κοπέλα που έκανε την απίστευτη αποκάλυψη, περιέγραψε όσα βίωσε μετά την αποκάλυψη πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο από ιδιαίτερες στιγμές κυκλοφορούν στο ίντερνετ.

«Δεν είναι εκδικητική πορνογραφία. Το έκανε κατά τη διάρκεια της σχέσης μας. Είχε ροπή σε αυτό. Ανέβασε τα video ενώ ήμασταν σε σχέση. Είδα πολύ υλικό σε κανάλια τέτοιου περιεχομένου. Με ενημέρωσε μια φίλη μου για όλα αυτά. Έχω κάνει μήνυση και δεν την έχω αποσύρει, είναι από το 2019. Είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει», δήλωσε η 30χρονη, σήμερα γυναίκα, η οποία κατήγγειλε τον παρουσιαστή για την διαρροή προσωπικών στιγμών τους.

Η πρώτη ανακοίνωση του Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες: «Ζητώ συγγνώμη»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προέβη σε γραπτή δήλωση, μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα, δηλώνει μετανιωμένος για την απαράδεκτη πράξη στην οποία προέβη, μιλώντας για τεράστια απερισκεψία και αναφέροντας πως επανόρθωσε εμπράκτως.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία σε βάρος του από τραγουδίστρια

Νωρίτερα, ακολούθησε νέα καταγγελία από τραγουδίστρια σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για περιστατικό σε βάρος της σε beach bar.

Η Chrysa σε αναρτήσεις στο Instagram περιγράφει ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, όταν η ίδια ήταν ανήλικη σε beach bar στο οποίο εκείνος έπαιζε μουσική.

Σύμφωνα με την καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όλα ξεκίνησαν όταν η τραγουδίστρια πήγε στην τουαλέτα και ξαφνικά άκουσε την πόρτα να ανοίγει με την ίδια να τον αντικρίζει σοκαρισμένη και εκείνον να της απαντά «ωχ, μπερδεύτηκα».

Η τραγουδίστρια υποστηρίζει στις αναρτήσεις της ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στη συνέχεια της έκανε ερωτήσεις οι οποίες είχαν χυδαίο περιεχόμενο όταν είδε ότι εκείνης είχε απαντήσει στα πρώτα ερωτήματά του.

«Στη συνέχεια δεν δίστασε ακόμη και μπροστά στους φίλους μου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του που ήμουν ανήλικη και δεν θα μπορούσαμε να… «περάσουμε καλά» περνώντας από μπροστά μου και λέγοντας "πολύ κρίμα"».

Η τραγουδίστρια στην καταγγελία της αναφέρει, τέλος, ότι με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο συναντήθηκε και στην εκπομπή του «και καθώς με αναγνώρισε απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια. Αν δείτε το βίντεο της εκπομπής θα καταλάβετε στην αρχή πόσο άβολα αισθάνεται που πρέπει να μου πάρει συνέντευξη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στις Σέρρες - Νεκρός 40χρονος από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία σε βάρος του από τραγουδίστρια

Οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα

Η πρώτη ανακοίνωση του Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες: «Ζητώ συγγνώμη»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή