Κίνηση τώρα – Λογοθέτης στο Newsbomb.gr: Χάος σε όλη την Αθήνα – Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Κίνηση: Απροσπέλαστοι όλοι οι δρόμοι – Πού οφείλετε το μποτιλιάρισμα – Τι αναφέρει ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής
Απελπιστική η κατάσταση στους δρόμους της πρωτεύουσας.
INTIME
2'

«Με μια λέξη, χάος»! Αυτό είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Newsbomb.gr ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής κ. Κίμων Λογοθέτης, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας το απόγευμα της Τρίτης.

Κοιτώντας κανείς τους χάρτες της Google για την κίνηση στις κεντρικές λεωφόρους του Λεκανοπεδίου, εύκολα αντιλαμβάνεται την απελπισία που έχει κυριεύσει τους οδηγούς.

«Η έντονη βροχόπτωση, η κίνηση λόγω Χριστουγέννων, η ώρα αιχμής και το γεγονός ότι σημειώθηκε τηλεφώνημα για βόμβα στο Μετρό το απόγευμα της Τρίτης, είναι οι βασικοί λόγοι που οι δρόμοι της πρωτεύουσας είναι απροσπέλαστοι», ανέφερε ο κ. Λογοθέτης, επισημαίνοντας πως το ζήτημα με τους μποτιλιαρισμένους δρόμους στην Αθήνα γίνεται όλο και χειρότερο.

Όπως ανέφερε στο Newsbomb.gr ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται το απόγευμα της Τρίτης στον Κηφισό, με τα οχήματα και στα δύο ρεύματα να είναι κυριολεκτικά ακινητοποιημένα.

Ανάλογη εικόνα και στην Πειραιώς, η οποία δεν «κατεβαίνει» για κανέναν λόγο, ενώ η Χαμοστέρνας θυμίζει τεράστιο πάρκινγκ!

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν και όσοι κινούνται στη λεωφόρο Κηφισίας, όπου επικρατεί μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα. Χαμηλές ταχύτητες και σε Μεσογείων, Αλεξάνδρας, Πατησίων, λεωφόρο Αθηνών, Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα, Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Αθήνα, Ηλιουπόλεως, Βασ. Σοφίας, Βασ. Κωνσταντίνου και όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Λαγουβάρδος στο Newsbomb.gr: Νέο κύμα κακοκαιρίας θα «ντύσει» στα λευκά Εύβοια και Αττική

Στενός συνεργάτης του Τράγκα κατηγορεί τον γιατρό του: «Δεν τιμά τον νεκρό, πρώην ασθενή του»

Επίδομα παιδιού - ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα θα πληρωθεί η 6η δόση - Δείτε την ημερομηνία