Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στα κρατητήρια ο παρουσιαστής - Την Πέμπτη στον εισαγγελέα

Στα κρατητήρια, θα παραμείνει απόψε το βράδυ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης παραδόθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του 23χρονη.
Έρευνα της αστυνομίας και στο σπίτι του
thesstoday
2'

Υπό κράτηση βρίσκεται ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος και αύριο το πρωί αναμένεται να μεταχθεί με την αυτόφωρη διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Η σύλληψή του ήλθε αφενός κατόπιν καταγγελίας νεαρής κοπέλας η οποία ανέφερε ότι ο παρουσιαστής ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους, με πορνογραφικό περιεχόμενο, βίντεο από ερωτική τους συνεύρεση, και αφετέρου μετά την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που είχε ζητήσει να διερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ανάλογες καταγγελίες εις βάρος του τηλεπαρουσιαστή.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται εναντίον του αφορά την πράξη της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει την αυτόφωρη διαδικασία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σημειώνεται πως αποχώρησε και ο δικηγόρος του από Αστυνομικό Μέγαρο, χωρίς να προβεί σε δηλώσεις.

Έρευνες στα σπίτια του σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς αφού παραδόθηκε, ξεκίνησαν και κατ’ οίκον έρευνες στα σπίτια του. Ακόμη και αν είχε προσπαθήσει να σβήσει φωτογραφίες και βίντεο από τους υπολογιστές του, υπάρχουν ίχνη που μπορούν να φανούν χρήσιμα στην ΕΛΑΣ,σύμφωνα με το thesstoday.

Πληροφορίες για τρίτη καταγγελία τα επόμενα 24ωρα

Την ίδια ώρα, πληροφορίες του Mega κάνουν λόγο για τρίτη γυναίκα που θα εμφανιστεί στην αστυνομία και θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του για ακατάλληλο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Τανιμανίδης: Τα νεότερα για την υγεία του - Η ανάρτηση μετά την εισαγωγή στο νοσοκομείο

Κρούσματα σήμερα: 5.641 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 69 θάνατοι και 665 διασωληνωμένοι

«Χαμός» on air ανάμεσα σε Αρναούτογλου και Γαρδέλη - «Δεν καταλαβαίνω τίποτα, με συγχωρείς»