Θεσσαλονίκη: «Πλημμύρισε» από κόσμο το κέντρο παρά τις χαμηλές… θερμοκρασίες

Θεσσαλονίκη: Παρά τον συννεφιασμένο καιρό και τις χαμηλές θερμοκρασίες οι Θεσσαλονικείς δεν έχασαν την ευκαιρία να ξεχυθούν και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στη στολισμένη πόλη και να απολαύσουν στη βόλτα τους, το φαγητό και τον καφέ τους.
Χριστούγεννα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
2'

Από νωρίς το απόγευμα η πόλη πλημμύρισε από κόσμο, νέοι και κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά επισκέπτονται το στολισμένο πάρκο της Αριστοτέλους, το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο λιμάνι και φυσικά την παραλία, που αυτήν την ώρα σφύζει από ζωή, ενώ πολλοί είναι αυτοί που απολαμβάνουν τον καφέ τους στα παραλιακά καφέ.

Να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία του κόσμου έχει συμμορφωθεί με τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας μετά τις πρώτες «καμπάνες» που έπεσαν από την παραμονή των Χριστουγέννων όπου και τέθηκαν σε ισχύ.

Μεγάλη προσέλευση είχε τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο λιμάνι – Μουσική, παιχνίδια, παγοδρόμιο, φαγητό, ποτά και γιορτινή διάθεση στην “καρδιά” της πόλης.

Μικροί και μεγάλοι δεν πτοήθηκαν από την συννεφιά και τη χαμηλή θερμοκρασία και έσπευσαν να χαρούν τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Μια βόλτα στο μαγικό χωριό των Χριστουγέννων …εκεί που οι ευχές βγαίνουν αληθινές.

Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με γιορτινή μουσική υπόκρουση και άφθονο παιχνίδι στις κούνιες, στο καρουζέλ, το παγοδρόμιο, τα συγκρουόμενα και το παγωμένο κάστρο του Αγίου Βασίλη, ενώ για τους μεγάλους μια βόλτα στα ξύλινα σπιτάκια που πουλάνε λουκουμάδες, βάφλες, σάντουιτς, ζεστό κρασί και ποτά ήταν ιδανική για να “ζεσταθούν”.

Πηγή: grtimes

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Νέα μέτρα: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Τη Δευτέρα η κρίσιμη συνεδρίαση των ειδικών

e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ: Ποιες πληρωμές θα γίνουν έως την Παρασκευή (31/12)

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Χριστουγεννιάτικο δέντρο ξεκλήρισε οικογένεια