Ξυλοδαρμός καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ: Τι λέει ο πρύτανης Δ. Μπουραντώνης στο Newsbomb.gr για το συμβάν

Πάνω από δέκα κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών Επιστημών στην Αθήνα, την ώρα που καθηγητής έκανε μάθημα σε αμφιθέατρο και τον ξυλοκόπησαν - Τι αναφέρει για το περιστατικό στο Newsbomb.gr, ο πρύτανης του εμβληματικού Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Μπουραντώνης

Ξυλοδαρμός καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ: Τι λέει ο πρύτανης Δ. Μπουραντώνης στο Newsbomb.gr για το συμβάν
INTIME
2'

Νέα περιστατικό βίας σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θύμα έναν καθηγητή ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μπροστά στα μάτια των φοιτητών.

Ο καθηγητής δέχτηκε την επίθεση την ώρα που δίδασκε μέσα σε αμφιθέατρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο μάθημα Χρηματοοικονομική Διοίκηση του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Ο πρύτανης του εμβληματικού Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Μπουραντώνης, μίλησε στο Newsbomb.gr, για το περιστατικό. «Ενημερώθηκα για την επίθεση λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι, όπως με ενημέρωσαν άγνωστοι με κουκούλες εισέβαλαν στο κτήριο της οδού Πατησίων και κατευθύνθηκε προς αμφιθέατρο όπου εκείνη τη στιγμή πραγματοποιούνταν μάθημα. Οι κουκουλοφόροι πλησίασαν τον καθηγητή και τον χτύπησαν με κλοτσιές. Με δική του πρωτοβουλία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Newsbomb.gr, ο πρύτανης του πανεπηστιμίου.

Να υπενθυμίσουμε πως πέρσι ο πρύτανης του εμβληματικού Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, είχε δεχτεί εξίσου επίθεση από 8 άτομα, οι οποίοι, έπιασαν τον πρύτανη από τον λαιμό, του κρέμασαν ταμπέλα υπέρ των καταλήψεων, ενώ στην συνέχεια προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές στο γραφείο του πριν αποχωρήσουν. Στην συνέχεια ανάρτησαν φωτογραφία του Πρύτανη με την ταμπέλα πάνω του και των ιδίων γύρω του με καλυμμένα πρόσωπα, σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θα μαζέψει κάποιος επιτέλους τον Άρη Πορτοσάλτε;

Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Πώς θα λάβετε έξτρα έκπτωση φόρου έως 2.200 ευρώ

Παράταση μέτρων για μια εβδομάδα «δείχνουν» οι τελευταίες πληροφορίες

Survivor Spoiler: Αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο - Το σχόλιο της συντρόφου του (video)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια

08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια